Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Ny markedsplads åbner på fredag

På fredag den 28. august er byens nye markedsplads færdig efter ombygning. Der bliver ingen officiel indvielse, men lørdag er torvehandlerne klar på den nye plads. Foto: André Thorup

Aabenraa: Det var planen, at den skulle være åbnet lige før sommerferien, men ligesom med så meget andet, så forsinkede corona-pandemien også ombygningen af Markedspladsen.

På fredag den 28. august er byens nye plads klar efter den store ombygning, men der bliver ingen officiel indvielse eller festivitas i anledning af åbningen.

Det oplyser Aabenraa Kommune, som gerne vil holde en officiel indvielse, men går og afventer corona-situationen og derfor er der endnu ikke sat dato på indvielsen.

Annonce

Til gengæld er det sikkert, at de første, der får lov til at bruge byens nye plads er torvehandlerne, som allerede lørdag den 29. august tager pladsen i brug til den ugentlige torvedag i Aabenraa.

Torvehandlerne har siden januar holdt til på parkeringspladsen over for Hotel Europa, men kan nu vende tilbage på Markedspladsen, hvor der har været fast torvehandel siden 1983.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Aabenraa

Borgmester vil ikke kede dronningen med historiske detaljer: Hun skal høre, hvordan det er at være sønderjyde med stort S

Annonce