Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Ny stor dagligvarebutik på vej i tidligere Fakta-forretning

Den tidligere Fakta-butik på Løgumklostervej lukkede i oktober i fjor. Arkivfoto: Bente Staugaard.
Den tidligere Fakta-forretning på hjørnet af Løgumklostervej og Vestvejen i Aabenraa skal måske ikke stå tom meget længere. En investor vil udvide butikken til 1200 kvadratmeter.
Annonce

AABENRAA: Ved udgangen af oktober i fjor lukkede Fakta-butikken på Løgumklostervej i Aabenraa, men nu er der udsigt til, at der igen kommer liv i lokalerne.

En investor har erhvervet naboforretningen, den tidligere genbrugsbutik på Lille Kolstrup, og spurgt kommunen om lov til at udvide den tidligere Fakta-butik fra de nuværende 745 kvadratmeter til i alt 1200 kvadratmeter.

Samme investor vil også gerne have lov til at lave et tankanlæg på grunden.

AG Group i Risskov ved Aarhus står som administrator af K/S Løgumklostervej 121, som ejer den tidligere Fakta-butik, men herfra ønsker man ikke at oplyse, hvad det er for en forretning, der er på vej. Det står dog fast, at der er tale om en dagligvarebutik.

Planen er, at den tidligere genbrugsforretning skal rives ned for at give plads til tilbygningen. I forbindelse med projektet skal der ske en del opfyldning, da der er stor niveauforskel på de to grunde.

En butik tilbage

Fakta-kæden havde i flere år tre butikker i Aabenraa. Men for et år siden lukkede butikken på hjørnet af Vestvejen og Løgumklostervej. Det skete kort efter, at Fakta i Vestergade havde drejet nøglen.

Fakta har dermed kun en butik i Aabenraa - nemlig den, der ligger på Tøndervej.

Annonce

Tvivlsomt tankanlæg

Projektet kræver, at der laves en ny lokalplan for de to grunde, og Aabenraa Kommune har derfor udarbejdet et lokalplangrundlag, som er forløberen for den egentlige lokalplan.

Sagen er på dagsordenen, når vækstudvalget for land og by mødes på torsdag. Det er dog ikke sikkert, at den kommende bygherre får alle ønsker opfyldt ved den lejlighed.

I hvert fald stiller teknisk forvaltning spørgsmålstegn ved, om det er fornuftigt at etablere et tankanlæg på stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce