Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Nye toiletter og vinterbadefaciliteter på Sønderstrand

Sådan ser skitsen ud til den nye bygning med faciliteter for vinterbadere og offentlige toiletter på Sønderstrand. Visualisering: ZENI arkitekter

AABENRAA: Vinterbadere på Sønderstrand i Aabenraa må ikke bare trodse kulden, men også dårlige omklædningsforhold. Og samtidig er toiletfaciliteterne på stranden generelt utidssvarende.

Men der er en løsning i sigte, efter der nu er blevet flertal i byrådets kultur- og fritidsudvalg for at igangsætte et projekt med en ny bygning på 40 kvadratmeter. Bygningen, som skal gå ind i den store trappe på stranden, kommer til at rumme omklædning, sauna og et mindre omklædningsrum. Og uden på bygningen skal der anlægges tre handicapvenlige toiletter.

Beslutningen i udvalget er taget med bump på vejen, og Socialdemokratiet er ikke tilfredse med forløbet. De ville gerne have afventet en undersøgelse af mulighederne for et kommende vandsportscenter på stenmolen ud for stranden. Den undersøgelse har udvalget samtidig sat i gang, og der skal efter planen ligge et skitseprojekt klar i foråret 2022.

Du kan læse meget mere om sagen , hvis du er abonnent på JydskeVestkysten eller jv.dk.

https://jv.dk/artikel/socialdemokrater-stejler-over-l%C3%B8sning-for-vinterbadere-p%C3%A5-s%C3%B8nderstrand


Beslutningen i udvalget er taget med bump på vejen, og Socialdemokratiet er ikke tilfredse med forløbet.

Fra artiklen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce