Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Nyoprykket fodboldklub vælter sig i nye spillere

Ambitionen for Aabenraa Boldklub er at blive i Jyllandsserien. Arkivfoto: Morten Strægaard
Efter oprykningen til Jyllandsserien er der kommet masser af nye spillere, der vil prøve lykken i Aabenraa Boldklub.
Annonce

Aabenraa: Lørdag eftermiddag rullede bolden atter hos senior-afdelingen i Aabenraa Boldklub, da der var inviteret til opstartstræning til fodboldåret 2020, og det var en begejstret sportschef, der kunne notere sig, at ikke mindre end 47 spillere var mødt op.

- Sidste år var vi omkring 30 til den første træning, så vi er meget tilfredse, men også noget overraskede over det store fremmøde, siger Michael Benkjer Nielsen.

Blandt de mange fremmødte var der 11 nye spillere, og sportschefen har nemt ved at forklare, hvorfor der pludselig kommer så mange nye spillere til klubben.

- Det skyldes, at vi nu spiller i Jyllandsserien. Det er der ingen tvivl om, siger Michael Benkjer Nielsen.

Ifølge træneren er det 11 nye dygtige spillere, der er kommet til klubben.

- De nye spillere vil alle presse på til en plads på førsteholdet, så der bliver kamp om pladserne, og det er super fedt, siger han.

Ambitionen er at blive mellem nummer et og fire efter forårssæsonen, for så bliver vi hængende i Jyllandsserien.

Michael Benkjer Nielsen, sportschef

Annonce

En klar målsætning

De nye spillere i Aabenraa Boldklub er Rasmus Høeg, Jesper Byriel, Jesper Ø. Jensen, Ludwig Winterskov, Enes Karabek, Michael Birkholm, Mads Vigen, Danny Janeczek, Villads Møller og Kåre Flintegård.

Derudover deltog Rasmus Hansen også i årets første træning på kunstgræsbanen. Han vender retur til AaBK, så snart han er færdig med sin værnepligt i Den Kongelige Livgarde.

Fem af de nye spillere kommer fra Haderslev, mens resten af de nye kommer fra andre klubber i området, siger Michael Benkjer Nielsen.

Op til den nye sæson er Aabenraa Boldklub ikke kun blevet begunstiget af en masse nye og talentfulde spillere. Der er også nogle stykker, der har forladt klubben.

- Vi har mistet tre spillere, og det skyldes studier og udlandsrejser, siger sportschefen.

Det kan dog ikke ødelægge den gode stemning, og efter opstartstræningen er der masser af optimisme at spore i Aabenraa Boldklub, og for førsteholdets vedkommende er målsætningen også klokkeklar.

- Ambitionen er at blive mellem nummer et og fire efter forårssæsonen, for så bliver vi hængende i Jyllandsserien. Jeg er fortrøstningsfuld med, at det nok skal lykkes, siger Michael Benkjer Nielsen.

Aabenraa Boldklubs bedste spillere indleder sæsonen den 28. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce