Annonce
Ugeavisen Aabenraa

På torsdag sker det: Ny Netto er klar til åbningen

Store skilte skal hjælpe kunden med hurtigt at få overblikket i den nye Netto, som bliver på knap 900 kvadratmeter i butikken. Butikschef Christian Lykke Post, til højre, og Claus Jensen, som er første assistent, fik i weekenden 90 paller varer, der skulle pakkes, så butikken kan være klar til åbningen torsdag den 18. december.  Foto: André Thorup
Når den nye Netto åbner på torsdag den 18. december, vil kunderne opleve en anden butik, siger butikschef. Han går efter, at butikken skal være blandt Sønderjyllands største i kæden målt på omsætning.
Annonce

Aabenraa: Mere frugt og grønt, fokus på nemme måltider og hurtigere betaling med en app.

Det er nogle af de ting, som kunderne i den nye Netto på Løgumklostervej vil mærke er anderledes, når de fra på torsdag den 18. december kan handle i den nye butik, siger butikschef Christian Lykke Post.

Den 31-årige chef har sammen med en stor del af medarbejderne arbejdet på at få varerne ind i den knap 900 kvadratmeter store butik, så den er klar til åbningen torsdag morgen.

- Vi glæder os helt vildt meget til at åbne. Det kribler i fingrene på os og for mig er det den største udfordring i de 14 år, jeg har været i Netto. Mit personlige mål er, at butikken skal være én af de største Netto i Sønderjylland målt på omsætning og glade kunder, siger han.

Netto åbner i år 80 nye butikker efter det nye koncept, som kæden kalder version 3.0. Her er den gule Netto-farve ikke længere dominerende, og hvor den hidtige butik på den anden side af vejen har været discount og til tider uoverskuelig for kunden, så siger ejeren af Netto, Salling Gruppen, at den nye butik bliver mere rar og rolig at være i.

- Det skal være behageligt at handle her, og vi har indrettet butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger, nemme måltider og enkel og nem navigering i butikken, siger Christian Lykke Post.

Annonce

Skal være nemt og hurtigt

De nemme måltider får derfor deres egen sektion lige ved indgangen, og de kendte Spot-varer får en mere overskuelig placering. Samtidig bliver skabet smutveje gennem butikken, og man kan også betale med en app, så man slipper for at i kø.

- Vi åbner klokken 7 fremover, så hvis folk har glemt madpakken og kommer kørende forbi, hurtigt kan køre ind, finde et nemt og sundt måltid eller gå i bake-off og så hurtigt hen til kassen og betale. Det skal være nemt og hurtigt, siger butikschefen.

Den nye Netto åbner den 18. december klokken 8.

På kun få måneder har håndværkerne fået forvandlet den tidligere Fakta-butik til byens nye Netto. Der er blevet bygget flere hundrede kvadratmeter til og kørt mange læs jord og sand til grunden for at få nabugrunden op i samme plan til butikkens parkeringsplads. Indenfor har håndværkerne arbejdet på at få bygget butikken op, så medarbejderne i weekenden kunne begynde at fylde varer ind. Foto: André Thorup


Vi glæder os helt vildt meget til at åbne. Det kribler i fingrene på os og for mig er det den største udfordring i de 14 år, jeg har været i Netto.

Christian Lykke Post, butikschef


Med 80 nye Netto-butikker i 2020 har kæden sit eget hold af håndværkere, som rejser fra butik til butik for at bygge den op i forhold til det nye koncept. Foto: André Thorup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce