Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Pernille Dahl Madsen ny chef for Hotel Europa i Aabenraa

48-årige Pernille Dahl Madsen er ny hotelchef på Hotel Europa.

Pernille Dahl Madsen vender tilbage til Hotel Europa.

Annonce

AABENRAA: Best Western Hotel Europa i Aabenraa har den 1. december 2014 ansat Pernille Dahl Madsen i en nyoprettet stilling som hotelchef.

Det skete i kølvandet på et tilfredsstillende årsregnskab med øget aktivitet på hotellet.

Hotellets ejer Helle Taulbjerg ønsker med ansættelsen af den nye hotelchef at styrke Hotel Europas position som det førende kvalitetshotel i området og ønsker desuden at fastholde udviklingen af Restaurant No. 10 og Fox and Hounds.

- Vi har styrket vores organisation med en hotelchef, og jeg er meget glad for, at jeg har kunnet byde Pernille Dahl Madsen velkommen tilbage på hotellet. Pernille har tidligere været ansat som receptionschef på hotellet, og hun har derfor et indgående kendskab til hotellets drift og visioner. Hotel Europa oplever i disse år fremgang, og det stiller selvfølgelig høje krav til ledelsen, herunder mig selv, men med ansættelsen af en hotelchef får jeg mere tid til den strategiske udvikling og implementering af denne, siger Helle Taulbjerg.

Pernille Dahl Madsen har stor erfaring med hoteldrift, da hun de seneste fire år har hun været receptionschef på Trinity Hotel og Konference Center i Fredericia.

Pernille Dahl Madsen er oprindeligt fra Gram, men har boet de sidste mange år i Aabenraa, hvor hun blandt andet har været med til at starte 80'er festen i Sønderjyllandshallen.

48-årige Pernille Dahl Madsen er ny hotelchef på Hotel Europa.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce