Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Populært at bo i Skovriderkvarteret: Tidligere købmandsbutik bliver til gårdhavehuse

Allan Søberg, til venstre, og Anette Lei sammen med ejendomsmægler Hans Sørensen, til højre, som står for salget af de tre kommende gårdhavehuse i Skovriderkvarteret.Foto: Mette Christine Schulz
Tre gårdhuse på hver 106 kvadratmeter bliver bygget på den grund i Skovriderkvarteret, hvor der i gamle dage var en købmand. Det første hus er allerede reserveret.
Annonce

Aabenraa: I en del år har den tidligere købmandsbutik på hjørnet af Søstvej og Forstallé stået tom, men nu skal der nyt liv på den 1500 kvadratmeter grund, synes ægteparret Anette Lei og Allan Søberg.

De har ejet bygningerne siden 2009, og i de første to år brugte Anette Lei stedet til sin coachingvirksomhed.

- Nu trænger det til et nyt formål, og det mest rigtige er at bringe det tilbage til villatanken. Vi kendte ikke kvarteret, før vi købte stedet i 2009, men det er et fantastisk område med en rolig energi, og måske skal vi også selv bo her en dag, når vi ikke længere har brug for et stort hus, forklarer Anette Lei.

Og Skovriderkvarteret er populært hos boligkøberne, forklarer ejendomsmægler Hans Sørensen fra Nybolig, som er sat til at sælge de tre gårdhavehuse.

- Der er salg i det her område. Det er sådan, at når man først har boet i Skovriderkvarteret, så vil man gerne blive her. Vi kunne se det på de rækkehuse, som Per Horup byggede i kvarteret, hvor der var fart på salget, og nu mener vi, at tiden er rigtig til dette projekt, siger Hans Sørensen.

Annonce

Det første er allerede reserveret

Noget kunne tyde på, at han måske har ret. Ihvertfald har det store skilt med projektet kun stået på grunden i en uge, og det første hus er allerede reserveret.

- Når vi har solgt to, så går vi i gang med at bygge. Jeg tror, at når vi når udgangen af januar, så er aftalerne underskrevet. Det ser meget lovende ud, siger han.

Hver grund bliver på mellem 460 og 470 kvadratmeter, og ægteparret Lei/Søberg har allieret sig med Eurodan Huse, som står for den fulde enterprise.

- De bygger huset, men køberne kan få indrettet det individuelt, så hvis man f.eks. gerne vil have et andet køkken, så er det muligt. Vi har fået stor opbakning fra naboerne, som har været meget positive over for dette projekt, siger Allan Søberg.

To af husene får indkørsel fra Forstallé, mens det tredje får indkørsel fra Søstvej. Husene koster 2.350.000 kroner.

Sådan kommer de tre gårdhavehuse til at ligge på grunden. Tegning: Nybolig


Der er salg i det her område. Det er sådan, at når man først har boet i Skovriderkvarteret, så vil man gerne blive her.

Hans Sørensen, Nybolig


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce