Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Producenten bag dansk talentshow: - Moonlight Brothers har en chance

Tina Ryom Zachariassen mener, at Moonlight Brothers har en chance i det amerikanske talentshow, fordi de har nærvær og ægthed og en god historie at fortælle. Billedet er fra fejringen af brødrene i maj, hvor de blev hyldet i Aabenraas gågaden. Arkivfoto: Timo Battefeld

Tina Ryom Zachariassen fra Blu var producenten/producer på "Danmark har talent", som Moonlight Brothers vandt. Hun tror, at Simon Cowell og hans folk har kunnet se den ægthed og det nærvær, som de lokale dansere optrådte med i det danske show.

Annonce

Aabenraa: Hendes glæde skinner igennem telefonen, da hun får overbragt nyheden om, at Moonlight Brothers som de eneste danskere er blevet udvalgt til at deltage i "America's Got Talent - The Champions."

For Tina Ryom Zachariassen var producent på talentshowet "Danmark har talent," som brødrene Breitenkamp vandt i april, og hun var derfor ret tæt på de to lokale dansere under forberedelserne og optagelserne til showet i foråret.

- Det er kæmpe stort, at de er blevet udvalgt til det show. Helt fantastisk. Det bliver selvfølgelig hård konkurrence for drengene, når der er 50 med, men jeg synes, de har en god chance, fordi de er en god historie, mener hun.

Tina Ryom Zachariassen tror, at Simon Cowell og hans folk netop har valgt Moonlight Brothers på grund af den gode historie, som duoen har, samt den energi, de optræder med.

- De har nok tænkt, at de har noget at byde på. Christoffer og Jonathan har nærvær og ægthed, og når jeg siger den gode historie, mener jeg, at de er brødre, som træner sammen og er meget sammen, og det kan man se, når de står på scenen. Det er en følelse, der skinner igennem, og det var derfor, de vandt. Der var andre dansere, som var en del bedre teknisk, men Moonlight Brothers havde både teknik og charme, og de tog alle med storm, siger producenten.

Tina Ryom Zachariassen og Blu producerer både "Danmark har talent" og det nye "X Factor" for TV2. Om kanalen viser "America's Got Talent - The Champions" er endnu ikke afgjort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce