Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Publikum tøver: Arrangør af stor koncert følger nervøst billetsalg

De skønneste Toner-koncerten er også ramt af corona-restriktioner, hvilket betyder, at der i år kun må lukkes 400 gæster ind på pladsen. Skal det løbe rundt økonomisk, kræver det, at alle billetter bliver solgt, og foreløbig går det for trægt. Arkivfoto: Timo Battefeld
TinglevForum fik mange opfordringer til koncert med Sønderjyllands Symfoniorkester og Opera På Grænsen, men til stor bekymring for arrangørerne tøver publikum.
Annonce

Tinglev: Det skortede ikke på opfordringer til TinglevForum om at gennemføre koncerten ”De skønneste toner 2020" søndag den 9. august, og fra Sønderjyllands Symfoniorkester og Opera På Grænsen var der en ægte lyst til at spille og synge for et stort publikum.

Men det viser sig nu, at koncerten er en betydelig udfordring for arrangøren. Spørgsmålet er nemlig, om en corona-usikkerhed vil afholde mange fra at komme?

- For at undgå kø ved indgangen, sælges alle billetter i forsalg, men vi må bare erkende, at forsalget ikke lever op til forhåbningerne, forklarer kasserer i TinglevForum Preben Christensen i en pressemeddelelse.

TinglevForum har fået en tilladelse inden for rammen af 500 tilstedeværende i et udendørs arrangement. Det tal fratrukket musikere, sangere og officials betyder, at der er plads til 400 publikummer.

- Vi skal også op på 400 for at undgå et underskud, udtaler Preben Christensen og understreger, at TinglevForum som arrangør gør alt for, at koncerten bliver så sikker for både publikum og de medvirkende.

Annonce

Afstand, sprit og ekstra rengøring

Der vil være en meter mellem hver publikum, der skal holdes afstand ved salgsboder, og der vil være talrige muligheder for at spritte hænder, og musikere og sangere får mere plads på scenen end tidligere.

- Det er også vigtigt at tage i betragtning, at det er et modent publikum, der kommer til vores koncerter i Tinglev, og de ved godt, hvordan de skal forholde sig, siger Preben Christensen.

For at være på den sikre side har TinglevForum også knyttet et rengøringsfirma til koncerten, så toiletter hele tiden er rene, og der bliver sprittet af, hvor publikum rører.

”De skønneste toner” er ved at blive en sønderjysk tradition den anden søndag i august, og det er fjerde år på stribe, at Tinglev er vært for en koncert med populære klassiske værker - i år bl.a. med et uddrag af ”Sommer i Tyrol”.

Forsalget går via www.tinglevforum.dk. Det er nervøse TinglevForum-øjne, der følger udviklingen de kommende dage.


Vi skal op på 400 for at undgå et underskud.

Preben Christensen, kasserer TinglevForum
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce