Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Reese Marin sælger både til danskerne som aldrig før

Reese Marin kan mærke en klar fremgang i salget efter at virksomheden har fået nye faciliteter på Sydhavn. Foto: Jan Sternkopf.
Hos Reese Marin i Aabenraa plejer halvdelen af kunderne at være fra Tyskland. Men det har coronaen vendt op og ned på.
Annonce

AABENRAA: Danskernes ferievaner er blevet markant anderledes på grund af corona- epidemien. Mulighederne for at tage på ferie i det store udland er begrænsede, og derfor er der mange, der i steder realiserer drømmen om at købe en båd eller måske skifte den gamle båd ud med en ny.

Det mærkes tydeligt hos Reese Marin på Sydhavn i Aabenraa, hvor kunderne har ændret nationalitet denne sommer.

- Vi har hidtil solgt omkring halvdelen til tyskere, og den anden halvdel til danske kunder. Men denne sommer har vi haft totalt travlt med de danske kunder, og vi har problemer med at skaffe både nok, siger direketør Henrik Reese fra Reese Marin.

- Tyskerne har gravet sig helt anderledes ned på grund af coronaen, end danskerne har. Vi er blevet bombarderet af danskere, der gerne vil købe båd.

- Vi oplever også, at danskere, der egentlig havde besluttet at sælge deres båd, i stedet vælger lige at beholde den en sæson mere. Det er især brugte både, vi har svært ved at skaffe nok af, forklarer han.

Det stigende salg betyder, at der er flere både, der skal til service hos Reese Marin.

- Vi har været nødt til at ansætte en servicemand mere for at følge med, fortæller Henrik Reese.

Annonce

Nye omgivelser

For to år siden flyttede Reese Marin ind i nye lokaler på Sydhavn, hvor der er mulighed for at have både liggende i vandet lige udenfor kontoret.

Det har i høj grad givet pote i form af et større salg:

- Det nye anlæg har givet os et kæmpe opsving. Folk roser det helt vildt, og vi er også meget glade for det, siger Henrik Reese.

Henrik Reese fra Reese Marin ved indvielsen af det nye hovedkvarter på Sydhavn i Aabenraa. Arkivfoto: Claus Thorsted

- Nu er der en havn, kunderne kan lægge til ved, når båden skal til service, og der er mulighed for, at de kan låne en båd et par dage og prøvesejle den, inden de beslutter sig for at købe.

- Det er også en fordel for byen, for køberne bliver her ofte et par dage i forbindelse med handlen, pointerer han.

Reese Marin har tidligere haft alle både liggende på land udendørs, men nu har firmaet fået direkte adgang til  havnebassinet og kan også tilbyde indendørs vinteropbevaring i den store hal på Sydhavn


Det nye anlæg har givet os et kæmpe opsving. Folk roser det helt vildt, og vi er også meget glade for det.

Henrik Reese, direktør i Reese Marin.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce