Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Restaurant har lynhurtigt fået smilet tilbage

Restauranten Skuden i Aabenraa kan atter bryste sig af at have en glad smiley. Arkivfoto: Henrik Dürr
En hurtig ekstra-kontrol fra Fødevarestyrelsen betyder, at restauranten Skuden i Aabenraa igen har en glad smiley.
Annonce

Aabenraa: For godt tre uger siden havde restauranten Skuden, der ligger ved lystbådehavnen i Aabenraa, besøg af Fødevarestyrelsen. Det besøg faldt ikke heldigt ud, da kontrollanten kunne konstatere, at fem pakker med hakket oksekød ikke var kommet på køl i tide og derfor var for varmt.

Det resulterede i en sur smiley og en bøde på 5000 kroner.

Onsdag dukkede Fødevarestyrelsen så op igen til en ekstra kontrol, og da alt var i den skønneste orden, kunne kontrollanten ikke andet end levere den glade smiley tilbage. Det er de svært tilfredse med på Skuden.

- Fødevarestyrelsen har fulgt hurtigt op, og det er dejligt. Det er aldrig fedt at have en sur smiley hængende på døren, så vi er glade for, at den smiler igen, siger Henrik Loff, der er medindehaver af Skuden.

Det er aldrig fedt at have en sur smiley hængende på døren.

Henrik Loff, medindehaver af Skuden

Annonce

Har ændret proceduren

Problemet for tre uger siden var, at da restaurantens leverandør af hakket oksekød leverede varerne, var der ikke mødt nogen ansatte op til at tage imod kødet og stille det på køl. Det kommer ikke til at ske igen, for allerede samme dag tog restauranten fandt i leverandøren, og kødet kommer nu på køl med det samme.

- Vi har ændret proceduren med hensyn til leverancer af varer, siger Henrik Loff.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce