Annonce
Ugeavisen Aabenraa

SønderjyskE viste manglende rutine i oprykningskamp i Aalborg

Cheftræner og sportschef for SønderjyskE, Peter Nielsen, skal bruge de næste dage inden torsdagens returkamp mod Aalborg EH til blandt andet at tale med spillerne om vigtigheden i at holde de aftaler, de har lavet inden kampen. Foto: André Thorup
Da to centrale spillere røg ud med skader, gik SønderjyskE lidt i panik og smed en føring på ni mål væk. Alligevel fik de hevet sejren hjem, og nu venter næste kamp på hjemmebane.

Aalborg: Med 20 minutter igen af første oprykningskamp mellem SønderjyskE og Aalborg EH, var der intet, der tydede på, at den kamp skulle blive spændende.

På det tidspunkt var det lokale hold foran med ni mål, men da to skader ramte holdet, gik både hold og bænk lidt i panik, og Aalborg EH fik ædt sig ind på forspringet, som kom ned på to mål, inden SønderjyskE lukkede kampen til resultatet 26-23.

- Vi havde forventet en tæt kamp heroppe, og så er vi lige pludselig stort foran og vil afgøre kampen i stedet for at spille lidt mere roligt og lade tiden gå i vores favør. Vi må ikke lade os stresse af det, der sker, men det er måske kampens betydning, der gør det, siger træneren.

Annonce

Torsdag aften venter næste kamp mod Aalborg EH på hjemmebanen i Arena Aabenraa. Der spilles bedst ud af tre kampe, og hvis SønderjyskE vinder torsdagens kamp, er de sikret den afgørende duel om en plads i næste sæsons liga. Her skal de i givet fald op imod det dårligst placerede hold i ligaens nedrykningsspil.


Vi må ikke lade os stresse af det, der sker, men det er måske kampens betydning, der gør det.

Peter Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce