Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Se billederne: IBC-Elever viste igen opfindsomhed ved gallaankomst

Lise Bleis Jørgensen ankom til IBC galla sammen med sin partner Mads Schmidt Rasmussen på læsserampen af en gammel Fergusson- traktor. Det blev vurderet til "Flotteste Ankomst" af et bedømmelsesudvalg. foto: Lene Harriet Krog
Ved skiftet mellem onsdag til torsdag fik elever fra International Business College at vide, hvilke fag de skal op i til eksamen. Det blev markeret med den traditionelle gallafest.
Annonce

Aabenraa: De kom i gamle biler, små biler - store og nye, på cykler, motorcykler, ja - sågar i campingvogn og på læsserampen af en gammel Ferguson-traktor. Opfindsomheden fejlede i hvert fald ikke noget, når det gælder utraditionelle transportmidler, for i onsdags gik eleverne fra International Business College til fest i Sønderjyllandshallen.

Det var nemlig dagen for årets højdepunkt - IBC galla, hvor eleverne fester, inden det går løs med eksamen.

- Det gør den på mandag, fortalte Lene Harriet Krog, IBC i Aabenraa.

I alt 134 elever fra afgangsårgangene i HHX og EUX var meldt til galla.

Ankomsten var traditionelt et tilløbsstykke, idet både familie, venner og pårørende samt et ganske stort antal borgere overværede indledningen til festen.

Eleverne ankom enten parvis eller i gruppe til gallafesten i Sønderjyllandshallen. Opfindsomheden med hensyn til transportmiddel fejlede i hvert fald ikke noget. foto: Lene Harriet Krog
Annonce

Dans og eksamen

Den fortsatte inden for, fortalte Lene Harriet Krog.

- Eleverne blev fotograferet klassevis, inden de stillede op til fælles indmarch, der gik over i lanciers og senere wienervals. Begge danse havde de øvet sig på i ugen inden og på selve dagen, sagde Lene Harriet Krog.

Aftenens højdepunkt fandt sted ved midnat.

- For da blev det afsløret, hvilke fag, de skal op i ved eksamen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce