Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Se med på Facebook: Byens butikker fejrer kærligheden med live-shopping

Hvis du mangler en gave til Valentines Dag, så har Shop i City Aabenraa i sidste uge og i denne uge kørt live-shopping på deres Facebook-side, hvor butikker giver inspiration til kærlighedsgaver. På siden kan man se videoen, hvis man ikke har haft mulighed for at se den live og købe direkte hos butikkerne. Foto: Mette Christine Schulz
Selvom de fysiske butikker er lukkede, så kan man stadig shoppe i de lokale butikker. Seneste tiltag er live-shopping hver tirsdag og torsdag aften på Shop i City Aabenraas facebook-side i anledning af Valentines Dag.

Aabenraa: Søndag den 14. februar er det ikke kun fastelavn. Det er også Valentins Dag - "de elskendes helligdag", hvor par giver hinanden blomster, chokolade eller gaver.

Du behøver dog ikke ty til diverse netbutikker for at finde gaven til din elskede, for selvom størstedelen af de lokale butikker ikke må have åbent, så må de stadig gerne sælge deres varer i deres webshops eller på f.eks. de sociale medier, og det er der rigtig mange af dem, der benytter sig af.

Seneste tiltag i anledning af Valentines Dag er live shopping-aftener på Shop i City Aabenraas Facebookside, hvor citychef Dorthe Hilbig hver tirsdag og torsdag i ugerne op til den 14. februar besøger tre butikker, som hver får 20 minutter til at præsentere nogle af de varer, der kunne være gode gaver til Valentins Dag.

- Vi blev inspireret af butikkerne i Ringkøbing og tænkte, at det kunne være en god idé at gøre i Aabenraa også. Det er en sjov gimmick, hvor butikkerne kan komme med inspiration til gaver, og vi kan vise, at man kan stadig godt handle i de lokale butikker, fortæller Dorthe Hilbig.

Hun havde inden deadline på denne artikel nået at køre to live-shoppinger, og hun og butikkerne er tilfredse med resultatet af satsningen.

- Vi kunne godt ønske os lidt flere, der så med live, da vi kun har været oppe på lidt over 70. Men man kan se videoen på vores Facebook-side efterfølgende, og vi kan se, at der er flere, der har været inde og se den, og det har givet salg i butikkerne efterfølgende, fortæller hun.

Annonce

Hjerterne blæste ned

Valentins Dag bliver ikke kun fejret med live-shoppinger. Shop i City har også været i gang med at pynte hele gågaden og de tomme butikslokaler op med hjerter og roser med mere for at fejre kærlighedens fest. Desværre blæste de fleste af hjerterne, som hang i wire over gågaden, ned under snevejret i onsdags, og de kommer ikke op igen.

- Det holdt kun i tre dage, og det er ærgerligt, men nu piller vi dem alle ned igen og bruger dem til at pynte op med på gågaden. Vi synes bare, at vi ville gøre lidt for at skabe en god stemning og fejre kærligheden, for vi går jo alle og higer efter, at der skal ske et eller andet i denne tid, siger Dorthe Hilbig.

Næste store projekt i Shop i City Aabenraa er påsken, hvor citychefen er langt i sin planlægning. Planer, som kan justeres alt efter, hvilke restriktioner der gælder til den tid.

Gågaden i Aabenraa er blevet pyntet op med hjerter, roser og rødt tyl i anledning af Valentins Dag. Selvom størstedelen af butikkerne ikke har fysisk åbent, kan man godt handle i dem alligevel. De må nemlig godt sælge på deres webshops og via de sociale medier. Foto: Mette Christine Schulz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce