Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Se video: 400 kvinder hyggede sig til modeshow på Gazzværket

Over 400 kvinder hyggede sig i sidste uge til det store modeshow, som nogle af byens butikker for anden gang havde arrangeret på Gazzværket. For butikkerne viste modeshowet igen sammenholdet i byen.
Annonce

Aabenraa: Da over 400 kvinder i sidste uge hyggede sig til modeshow på Gazzværket, lå der et kæmpe stort stykke arbejde bag, som arrangørerne havde valgt at kaste i showet, fordi det er meget mere end bare en event.

Modeshowet viser nemlig også, at butikkerne står sammen.

- Det viser, at vi kan noget i Aabenraa by. Det kan godt være, at vi er konkurrenter, men vi er også kolleger, siger Henriette Rosenberg Brandt fra Happy Hunting og Look de Luxe.

Hun har sammen med de andre butikker haft det luksusproblem, at flere butikkerne gerne ville være med i showet.

- Vi har så mange gode butikker i Aabenraa, og vi kunne have flere gode butikker med, men der er ikke plads, for tiden skal jo også være der. Men jo mere, vi viser, hvad byen kan, jo bedre er det. At vi viser, at vi har nogle fede mærker i byen, siger Hanne Bucka Mattesen fra New York.

I foråret holdt butikkerne modeshowet for første gang, og gæsterne dengang havde ønsker til efterårets show, som arrangørerne valgte at lytte til. Blandt andet, at de deltagende butikker skulle have åbent bagefter, så kvinderne kunne shoppe umiddelbart efter. Det betød, at Plus Trend, Look de Luxe, New York og Happy Hunting havde åbent til midnat.

- Det var en succes, for pigerne var blevet inspireret og var klar til at shoppe. Det var over al forventning, fortæller Henriette Rosenberg Brandt.

Modeshowet

  • New York, Plus Trend, Look de Luxe og Happy Hunting viste tøj, sko og accessories.
  • Der blev også vist herretøj fra New York.
  • Modellerne var stylet med hår og make-up ved Salon House of Fashion, Salon Capelli og Karger Beauty. Capau stod for udsmykningen.
  • De over 400 billetter var udsolgt.

Der blev vist masser af lækkert tøj fra fire af byens tøjbutikker til modeshowet. Foto: Henrik Carlsen/Gazzværket
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce