Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Seniorer mødtes til julefrokost

Med over 30 deltagere blev Borgerforeningens julefrokost for borgere i alderen 60+ en succes. foto: privat
Borgerforeningen arrangerede julefrokost for borgerne i alderen 60+. Det foregik i Grænseegnens Friskoles samlingssal.
Annonce

Holbøl: Grænseegnens Friskole i Holbøl lægger lokaler til for Borgerforeningens seniortilbud for alle på 60+, og forleden var der således dækket op til julefrokost i skolens samlingssal.

Seniorerne mødes hver den første torsdag i måneden, alle er velkommen ved de forskellige aktiviteter, fortæller skoleleder Anne Søndergård, der er med i styregruppen.

- Her strikker vi, spiller kort, curling, bordtennis og andet. Vi synger sammen og så spiser vi sammen. Maden er for egen regning og kun til kostpris. Men vi starter altid med kaffe og kage, hvorefter vi går til aktiviteterne for til sidst at samles om fællesspisning, inden vi skilles igen, fortæller Anne Søndergård om arrangementet.

- Stemningen er altid i top. Ja - man får da i den grad god energi af de mange humørbomber, der dukker op og deler ud af det gode humør og energi, til stor glæde for alle andre, tilføjer hun om gruppen på godt 30 deltagere.

Formålet er omsorg og fællesskab, påpeger hun.

- Her tager vi os af hinanden. Man kommer hvis man kan – og det kan de fleste for det meste.

Årets julefrokost var en succes med over 30 deltagere.

Hver første torsdag i måneden mødes borgere i alderen 60+ til aktiviteter og fællesspisning i Grænseegnens Friskole. foto: privat
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce