Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Sidste omgang drive in-bio: Succes bliver gentaget på lørdag

Sådan ser det ud fra luften, når man er til drive in-bio i Rødekro. Foto: Flemming Nissen
Kinorama Aabenraa fik stor succes med deres drive in-bio i Rødekro for nogle uger siden, og derfor gentager de det på lørdag den 16. maj. Det bliver den sidste gang, da ejer Per Matthiesen forventer, at biografen åbner i begyndelsen af juni.
Annonce

Rødekro: Det så sort ud med billetsalget et par dage inden, men Kinorama Aabenraas satsning med drive in-biograf i Rødekro endte med at blive en succes.

Nu bliver den gentaget for sidste gang på lørdag den 16. maj.

- Det er vores setup, som DR bruger til drive in-forpremieren på deres nye serie "Grænseland" på fredag den 15. maj, og når traileren nu stod her alligevel, kunne vi lige så godt gøre det igen. Sidste gang endte der med at være fuldstændig udsolgt fredag og lørdag, og der er allerede godt gang i billetsalget til lørdag, så jeg tror, at man skal skynde sig, hvis man vil have billet, siger Per Matthiesen, som ejer Kinorama i Aabenraa og Sønderborg.

Der er plads til 160 biler til hver forestilling, og der er allerede solgt 50 pladser til den ene forestilling og 20 til den anden. Denne gang begynder filmene senere, da solen på de par uger har rykket sin nedgang med et kvarter pr uge, så den første film vises klokken 21.30.

Der er plads til 160 biler til hver forestilling, og på Facebook har arrangørerne fået ros for at placere bilerne, så også dem på den bagerste række havde et godt udsyn. Foto: Flemming Nissen
Annonce

De eneste i Danmark

Per Matthiesen siger, at det er sidste gang, der bliver drive in-bio i denne omgang, da biograf-traileren nu er lejet ud til lignende events på Fyn.

- Jeg forventer også, at vi får lov til at åbne biograferne i begyndelsen af juni, siger han.

Biografejeren har fået rigtig mange positive mails og beskeder på Facebook efter den første omgang drive in-biograf, som Aabenraa Kommune, Kometbutikkerne i Rødekro og Compass Congress Center hjalp med at få gjort til virkelighed.

- Folk har takket for en god oplevelse og skrevet, at de synes, det var et fedt initiativ. Jeg har aldrig lavet et arrangement, som har fået så meget omtale og er blevet hypet så meget som dette. Vi var de første i Danmark, der gjorde det, og det fik Ritzau og Kristeligt Dagblad til at komme sammen med en masse andre medier. I København har Cinemateket også lavet drive in-bio, men med gamle film. Vi er de eneste, der har gjort det med de nyeste biograffilm, og det har været det rigtig at gøre for sønderjyderne, forklarer Per Matthiesen.

De to film, der vises lørdag den 16. maj er Bad Boys For Life klokken 21.30 og Invisible Man klokken 23.59.

Køen var lang for at komme ind på pladsen, da Kinorama for første gang holdt drive in-bio, men det gik hurtigt med at få bilerne ind på pladsen og få dem placeret rigtigt. Foto: Flemming Nissen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce