Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Smilende Mary er fodvorternes skræk

Mary A. Anthonipillai har åbnet Mary Fodterapeut i Sønderborg. Foto: Jens Eilertsen
Mary A. Anthonipillai har flyttet sin klinik Mary Fodterapeut fra Aabenraa til Sønderborg. Vi møder den meget positive kvinde i de nye omgivelser på Holger Drachmannsgade.
Annonce

Sønderborg:  Mary A. Anthonipillai griner hele tiden. Hun er både et energibundt og en spreder af godt humør - en af de mennesker, som kan give et positivt spin på næsten alt. Den 37-årige kvinde bor i Aabenraa og arbejder nu i Sønderborg, og da ugeavisen vil vide, om ikke det er sådan lidt øv at skulle køre frem og tilbage hver dag, siger hun: Nej da, jeg elsker den køretur.

Om det med tiden bliver til en flytning til Sønderborg, som hun i øvrigt kalder fantastisk, er nok tvivlsomt, for omgangskredsen og familien bor i Aabenraa.


Sådan er jeg bare, jeg kan godt lide udfordringer, og så fik jeg et godt tilbud fra Bente. Hun er både flink, sød, charmerende og sjov, og så har hun mange års erfaring. Jeg har kun været fodterapeut i fem år, men jeg håber også, at jeg kan hjælpe hende. Der er mange fordele i at være to.

Mary A. Anthonipillai


Annonce

Opvokset i Aabenraa

Det er 33 år siden, Mary A. Anthonipillai kom til Danmark fra Sri Lanka. Hun er opvokset i Aabenraa, hvor hun indtil august havde klinikken Mary Fodterapeut. Nu er Mary Fodterapeut en klinik i klinikken hos Bente Rosenbæk i Klinik for Fodterapi på adressen Holger Drachmannsgade 2 i Sønderborg. Her arbejder hun som selvstændig, men de to kvinder er enige om, at de kan få noget fagligt ud af hinandens selskab - samtidig med, at de altså har det meget sjovt sammen. Der bliver grinet godt igennem under hele ugeavisens besøg.

- Hvorfor valgte du at flytte din klinik fra Aabenraa til Sønderborg?

- Sådan er jeg bare, jeg kan godt lide udfordringer, og så fik jeg et godt tilbud fra Bente. Hun er både flink, sød, charmerende og sjov, og så har hun mange års erfaring. Jeg har kun været fodterapeut i fem år, men jeg håber også, at jeg kan hjælpe hende. Der er mange fordele i at være to, siger Mary A. Anthonipillai, der i øvrigt er en af de få, som mestrer en ny metode til fjernelse af fodvorter.

Annonce

Kun Borgen og Bilka

- Kendte du til Sønderborg, før du valgte at flytte din klinik?

- Stort set ikke andet end Bilka og Borgen, men nu er jeg blevet rigtig glad for byen og menneskene. Jeg har fået nye klienter, og der er da også nogle af dem, jeg havde i Aabenraa, som kører til Sønderborg.

- Hvad siger familien til, at du har flyttet din klinik og nu skal bruge tid til at køre frem og tilbage mellem Sønderborg og Aabenraa.

- Jeg er single. Ingen mand og ingen børn.

Annonce

Drømmejob

Den 37-årige fodterapeut kalder sit arbejde "et drømmejob og en passion", og da ugeavisen siger, at man da ikke kan kalde arbejde med fødder og fjernelse af fodvorter "et drømmejob", sættes vi hurtigt på plads.

Mary A. Anthonipillai og Bente Rosenbæk har næsten altid de helt store smil på. Foto: Jens Eilertsen

- Klienterne kommer med bekymrede udtryk, og det er en stor selvtilfredsstillelse at se dem gå glade ud igen. Jeg synes da ikke, at der er noget ulækkert ved fødder, og ingen skal være flove over at komme her, siger Mary A. Anthonipillai.

Annonce

Hele livet

Fodterapeuten siger også, at det giver hende stor selvtilfredsstillelse at hjælpe klienterne med noget så vigtigt som fødderne.

- Vi bør passe godt på fødderne - de skal bære os hele livet, siger Mary A. Anthonipillai

Fodterapeuten er som nævnt opvokset i Aabenraa. Allerede som 21-årig tog hun til England - uden job eller uddannelsesplaner. Det eneste holdepunkt, hun havde i England, var søsteren. Hun fik uddannelse og kontorjob og blev i England i 10 år.

- Jeg tog bare chancen, siger hun.

Efter hjemkomsten i 2015 tog hun fodterapeutuddannelsen på Tradium i Randers, og hun arbejdede i Kolding, før Mary Fodterapeut åbnede i Aabenraa.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce