Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Smilet er stivnet: Aabenraa Revy aflyser forestillinger

Aabenraa Revy aflyser nu de forestillinger, der ellers var udskudt fra sidste år på grund af corona. Alle billetter refunderes. arkivfoto: Ludvig Dittmann
Aabenraa Revy 2020 var egentlig blevet udskudt til i år, men med de gældende forsamlingsregler vil det heller ikke være muligt at gennemføre revyen i år. Derfor aflyses samtlige forestillinger, der ellers var udsolgt - alle billetter refunderes.
Annonce

Aabenraa: Det er stadig coronavirus, der sætter dagsordenen rundt omkring i kommunen, og nu må også Aabenraa Revy sande, at covid-19 altså har fat i den lange ende.

Allerede sidste år blev alle forestillinger - syv udsolgte forestillinger, vel at mærke - udskudt til foråret 2021 i et forsigtigt håb om, at situationen havde bedret sig til den tid.

Det gjorde den ikke, og derfor ser folkene bag Aabenraa Revy sig nu nødsaget til at aflyse helt.

- Sommetider rammes vi alle af følelsen af, at verden er meget stor, og at vi kun er en lille brik i det store verdensbillede. I disse corona-tider er vi i Aabenraa Revyen netop ramt af denne følelse, og vi må erkende, at der stadig er lidt vej endnu, før vi er helt i mål og igen kan forsamles til hyggelige stunder, forklarer Christian Kühler om beslutningen.

Det er ikke muligt at beholde de nuværende billetter til en eventuel fremtidig forestilling, tilføjer han. Og fordi der er tale om en aflysning, betyder det, at alle billetter refunderes fuldt ud.

- Vi forventer, at alle kan have modtaget deres tilbagebetaling inden udgangen af februar 2021. Beløbet bliver tilbageført til den konto, hvorfra de er indsat.

Annonce

Ikke det samme produkt

Holdet bag revyen havde overvejet forskellige muligheder for at at gennemføre forestillingerne med de gældende retningslinjer for større forsamlinger.

- Men ikke engang de aktive på og bag scenen ville kunne mødes til prøver uden at overstige grænsen på fem personer. Nogle vil endda skulle køre langt for at være med, så det ville slet ikke være ansvarligt. Selv hvis vi gennemførte, ville vi kun få lov at være 80 personer i salen på Folkehjem, og så føler vi ikke, at vi kan levere det produkt, som publikum ellers kan forvente af Aabenraa Revyen, lyder det fra Christian Kühler.

Økonomisk får aflysningen ikke den store betydning. Jo - man går glip af indtægter.

- På den anden side havde vi jo heller ikke nogen udgifter sidste år, så vi har penge i kassen til at dække et eventuelt tab. Vi holder en revy for så at dække de udgifter, vi måtte have.


Vi forventer at alle kan have modtaget deres tilbagebetaling inden udgangen af februar 2021.

Christian Kühler, Aabenraa Revy
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce