Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Snart åbner Christoffer en ny verden af smage på gågaden

Christoffer Beck har været 15 år i branchen, hvor han begyndte som opvasker og siden hen blev barchef på Fox and Hounds og food and beverage manager på Hotel Europa. Nu åbner han snart sit eget drømmested med vin, øl og cocktails, butik, webshop, smagninger og andre events på gågaden. Foto: Mette Christine Schulz
En ny vin-, øl- og cocktailbar med butik og webshop åbner snart på gågaden. Malt & Grape hedder den, og bag står 30-årige Christoffer Beck og hans mor Hanne Beck.

Aabenraa: Det brune papir har i flere uger fyldt vinduerne i den bygning, hvor tøjbutikken DNA tidligere holdt til på gågaden.

30-årige Christoffer Beck og hans mor Hanne Beck håber dog snart at kunne fjerne papiret og åbne dørene til deres nye vin-, øl- og cocktailbar Malt & Grape. Et sted, hvor man kan nyde et glas efter arbejde eller før en middag, men også samtidig kan købe vinen eller øllen med hjem.

- Jeg går altid selv og savner sådan et sted - både i Aabenraa, men også i resten af Danmark og verden. Nu bringer jeg det hele sammen på ét sted, siger Christoffer Beck om baggrunden for Malt & Grape.

Baren og butikken skal være et hyggeligt og trygt sted, hvor gæsterne kan få en tiltrængt pause fra hverdagen med enten kollegerne efter fyraften, efter en shoppingtur eller før en middag. Men de skal være forberedt på at blive udfordret på smagsoplevelserne, for ejerne har en klar ambition om at give kunderne muligheden for at prøve noget nyt og spændende.

- Vi vil have nogle af de gængse kendte mærker, men ellers vil vi afspejle den enorme udvikling, der er på øl-, vin- og spiritusmarkedet lige nu. Der vil være vine, som mange sønderjyder ikke kender - mange biodynamiske og naturvine, og der vil være konstant udskiftning. Måske kan man ikke få den samme øl eller vin næste gang, man kommer, men til gengæld vil der være en hel verden af smagsoplevelser at give sig i kast med, forklarer Christoffer Beck, som har været 15 år i branchen som opvasker, tjener, bartender og barchef.

Annonce

Gå-i-byen-vaner og orange vin

Tørstig torsdag, festlig fredag, Becks Bottle Bus, smagninger på sortimentet og andre events er nogle af planerne for Christoffer Becks drømmested, hvor man også kan få et snackbræt med specialiteter eller en panini, hvis den lille sult melder sig. Alt bliver lavet fra bunden - også siruppen til de high-end cocktails, han vil servere.

Han håber, at han ved at skabe nogle intime, hyggelige og trygge rammer kan skubbe til danskernes gå-i-byen-vaner ligesom corona har været med til at gøre.

- Nu går folk jo tidligt ud, fordi alt skal lukke klokken 22. Den kultur har de altid haft i England med deres pubber, men den har vi ikke haft før i Danmark. Jeg bliver glad, hvis Malt & Grape bliver et sted, hvor folk mødes på tværs af alder og job og får et hyggeligt afbræk i hverdagen, siger han.

Christoffer Beck og hans mor Hanne Beck i hjørnet bagerst i Malt & Grape, hvor de har prøvet at skabe nogle hyggelige og intime rammer, så folk kan få en pause fra hverdagen. Foto: Mette Christine Schulz

Han glæder sig rigtig meget til at lave smagninger, fordi han selv er en øl- og vinnørd og kan fortælle meget om de forskellige mærker, der er i Malt & Grape. I uge 46 åbner deres webshop, hvor man udover en del af sortimentet også kan købe øl og vin til smagninger derhjemme. F.eks. i orange vin, som lige nu er populær i storbyerne, hvor den er ved at skubbe roséen ud som yndlingsvinen hos kvinderne.

Hvornår Malt & Grape åbner, ved Christoffer og Hanne Beck ikke endnu, da de mangler den endelige tilladelse.


Jeg bliver glad, hvis Malt & Grape bliver et sted, hvor folk mødes på tværs af alder og job og får et hyggeligt afbræk i hverdagen.

Christoffer Beck


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce