Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Spøgelseshus og gyserfilm-værksted for børn i efterårsferien

Udstillingen ”Døden på havet” handler om det farefulde liv på de syv verdenshave med grufulde piratoverfald, voldsomme skibsforlis, hårdrejsende dødsvarsler og forsvundne søfolk. I efterårsferien er udstillingen tilsat overraskelser, humor og uhygge. PR-illustration
Annonce

Aabenraa: Uhyggen fylder museet i efterårsferien, når Kulturhistorie Aabenraa - Museum Sønderjylland forvandles til et spøgelseshus for børnefamilier med børn i alderen 5-12 år. Fire aftener i efterårsferien arrangerer museumsfolkene "Nat på museet – Mysteriet om døden på havet".

Spøgelseshuset giver børnefamilierne en sjov og anderledes museumsoplevelse, hvor børnene skal løse mysteriet om en meget kostbar genstand, som er forsvundet fra udstillingen "Døden på havet". I den anledning holder museet åbent 16.-19. oktober kl. 17-22.

Udstillingen handler om det farefulde liv på verdenshavene med piratoverfald, skibsforlis, dødsvarsler og forsvundne søfolk. I efterårsferien er udstillingen tilsat overraskelser, humor og uhygge, så børnene både oplever gys og sjov, når de sendes rundt på museet med lommelygter som nattevagter i det hjemsøgte hus. Det kræver mod og skarpsindighed at bestå opgaven.

Annonce

Gyserfilmværksted for de større

Onsdag 16. oktober kan børn i alderen 8-12 år deltage i et gyserfilmværksted, hvor de lærer selv at skabe uhyggelige gyserfilm. Det foregår med en instruktør fra firmaet Lommefilm, som hjælper børnene med at lave en kort, hårrejsende film. Først går børnene på jagt efter den gode historie i udstillingen "Døden på havet", derefter skal der tegnes, dramatiseres og filmes. Filmene bliver efterfølgende vist som en del af spøgelseshuset. Billet til filmværkstedet kl. 9 eller kl. 12.30 skal købes på forhånd via museets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce