Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Støtter Et Hjerte for Alle: Shop i City lancerer skrabejulekalender og bæredygtigt til og fra mærke

Sådan ser det til og fra mærke ud, som Shop i City lancerer i år til fordel for Et Hjerte for Alle. Foto: Shop i City Aabenraa
For at støtte Et Hjerte for Alle har Shop i City Aabenraa i år fået lavet en skrabejulekalender samt et bæredygtigt til og fra mærke.

Aabenraa: Alle har ret til at fejre jul.

Et Hjerte for Alles målsætning er én, som byens butikker gerne vil støtte, og derfor har deres forening Shop i City Aabenraa i år fået lavet en skrabejulekalender, hvor pengene fra salget går til den lokale julehjælp.

- Der er stadig mange familier, som har brug for økonomisk hjælp til jul, og i år er der måske flere end normalt. Den indsamling vil vi gerne støtte, og derfor har fået lavet julekalenderen, forklarer Dorthe Hilbig, som er citychef i foreningen.

Ud over julekalenderen har Shop i City også fået lavet et bæredygtigt til og fra mærke, hvor overskuddet også går til Et Hjerte for Alle.

- Vi havde allerede planer om det sidste år, fordi vi skal tænke bæredygtigt. Men vi nåede ikke at få det færdigt. Vores idé med mærket er, at Aabenraa får sit eget til og fra kort, som ikke er kommercielt, men støtter den lokale indsamling. Ved at gøre det sender vi også et signal om, at vi gerne vil støtte Et Hjerte for Alle, fordi vi synes, det er et godt formål, siger Dorthe Hilbig.

Til og fra mærket koster 10 kroner og kan købes i alle medlemsbutikker. Skrabejulekalenderen koster 50 kroner og kan købes hos Ramsherred 18, Føtex, Fahrendorff Optik Aabenraa og Oles Chokolade.


Der er stadig mange familier, som har brug for økonomisk hjælp til jul, og i år er der måske flere end normalt. Den indsamling vil vi gerne støtte.

Dorthe Hilbig, citychef
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce