Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Stor brugtvognsforhandler sætter bygning til salg

Thomsens Auto har kun haft til huse på Tømrersvinget i Tinglev i cirka to år. Nu er ejendommen sat til salg, og brugtvognsforhandleren leder efter et sted med mere plads. Privatfoto
Thomsens Auto vil sælge sin industriejendom på Tømrersvinget i Tinglev. Det er ellers kun lidt over to år siden, indehaver Henrik Thomsen flyttede sine aktiviteter fra Lundsbjerg til den tidligere Bygma-grund på grund af pladsmangel, men nu mangler der plads igen.
Annonce

Tinglev: Det er gået hurtigt for Thomsens Auto i Tinglev.

Det er kun to år siden, brugtvognsforhandleren, som også har afdelinger i Rinkenæs og Vojens, flyttede ind i bygningerne på Tømrersvinget, hvor Bygma tidligere havde til huse. I den forbindelse fortalte indehaver Henrik Thomsen, at det skyldtes pladsmangel, at han flyttede afdelingen fra Lundsbjerg Industrivej til Tinglev, hvor han således fik dobbelt så meget plads at boltre sig på.

Men nu kniber det igen med pladsen, og både indenfor og udenfor er der fuldstændig fyldt med biler. Derfor har Henrik Thomsen sat industriejendommen på Tømrersvinget til salg.

- Vi skal have et sted med mere plads, og så vil vi lægge det sammen med et værksted, fortæller Henrik Thomsen.

Han kan dog endnu ikke fortælle, hvad planerne for fremtiden er. Heller ikke, om han leder efter nyt i Tinglev eller et helt andet sted.

- Jeg har nogle løse idéer, men ikke nogen konkrete planer. Det kommer der ikke, før vi får det solgt, siger indehaveren om ejendommen, som har stået til salg en måneds tid.

Han oplever pæn interesse for den.

- Der er i hvert fald god aktivitet på mæglerens hjemmeside. Men der har ikke været nogle konkrete henvendelser endnu, siger Henrik Thomsen.

Tømrersvinget 21 er prissat til knap tre millioner kroner igennem ejendomsmægleren EDC Erhverv Poul Erik Bech i Sønderborg. I december 2017 købte Thomsens Auto ejendommen til 1,75 millioner kroner. Bygningen er opført i 1977 og er på 1245 kvadratmeter, mens grunden er på 5000 kvadratmeter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce