Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Teaterforening vil charme sig ind på ungdommen

Sophie Villsen fra Mungo Park præsenterede den kommende sæson og gavr smagsprøver på forskellige teater-genrer. Foto: Mungo Park
Tirsdag aften præsenterede Teater i Aabenraa den kommende sæsons forestillinger for publikum ved et arrangement med indlagte overraskelse og gratis drinks. Foreningen går nye veje for at få ungdommen i tale. De gamle travere er sendt ud på et sidespor.
Annonce

AABENRAA: Den lokale teaterforening vil gerne have forestillingerne ud til en langt bredere kreds, end det hidtil har været tilfældet. Derfor er repertoiret i den kommende sæson langt mere alsidigt og ungdommeligt, end det plejer at være. Forestillingerne flytter også rundt til nye lokaliteter - blandt andet tages NygadeHuset og biblioteket i Aabenraa i brug som spillesteder.

Teater i Aabenraa præsenterede repertoiret for den kommende sæson, og det foregik i de vanlige teateromgivelser i Sønderjyllandshallen.

Foreningen havde fået Sophie Villsen, som er souschef på teatret Mungo Park i Kolding, til at kigge forbi og kæde det hele sammen. Hun blev akkompagneret af pianisten Torben Johnsen fra Aabenraa, da hun gav små smagsprøver på de forskellige genrer.

Bagefter var der koncert i foyeren med den engelske musiker Carl King, der er bosat i Løjt. Det var der en ganske god forklaring på: Teater-sæsonen byder nemlig også på et danse-teater med musik af David Bowie. Og ham havde Carl King et personligt forhold til i de unge dage.

Appetitvækker

  • Den kommende teatersæson i Aabenraa er noget anderledes, end den plejer. Teater i Aabenraa præsenterede den kommende vinters forestillinger ved et arrangement i Sønderjyllandshallen.
Annonce

Billige biletter

Publikum fik samme aften mulighed for at anskaffe sig ekstra billige billetter til vinterens forestillinger. Man kan nemlig købe billet til fire forestillinger og kun betale for de tre.

Teater i Aabenraa har også særlige tilbud til unge under 25 år i håb om at få flere af byens unge til at benytte sig af muligheden for at se teaterforestillinger i hjembyen.

- Vi tog fat på det allerede i fjor ved at lægge en enkelt forestilling på gymnasiet, og i år går vi videre med at tiltrække ungdommen, lød det fra Allan Bruhn, der er formand for Teater i Aabenraa.

Derfor er repertoiret ikke så meget præget af de gamle klassikere, som det tidligere har været.

- Vi er nødt til at hoppe ud i det og prøve at tiltrække nogle yngre, men samtidig får vores stampublikum også mulighed for at se noget, de ikke er vant til, sagde Allan Bruhn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce