Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Til Beirut: EU sætter dansker i spidsen for oprydningsmission

Martin Bjerregaard har hele verden som sin arbejdsplads for Meldgaard US og Meldgaard Recycling og bor til daglig i England. Torsdag satte han kursen mod Beirut.
Meldgaard-direktør er af EU blevet bedt om at stå i spidsen for mission i Beirut, der skal kortlægge det store oprydningsarbejde i den libanesiske hovedstad.

Aabenraa: Meldgaard-koncernen, der har hovedsæde i Aabenraa, kommer til at undvære en direktør den kommende tid.

Martin Bjerregaard, der til daglig er ansat som direktør i Meldgaard US og samtidig er udviklingsansvarlig i de udenlandske aktiviteter i Meldgaard Recycling, er nemlig netop blevet kaldt til Beirut.

Her har EU bedt ham om at lede en kort mission, hvor affald og oprydningsopgaven skal kortlægges efter den altødelæggende eksplosion på havnen i libanesiske hovedstad i sidste uge.

Annonce

I en pressemeddelelse fortæller Meldgaard Gruppen, at EU har bedt Martin Bjerregaard tage opgaven, fordi han har mange års erfaring med katastrofeområder. Han har blandt andet kortlagt opgaver i Haiti, Syrien, Irak og Yemen, ligesom han har været i Libanon tidligere.

Det var altså ikke i Meldgaard-øjemed, direktøren torsdag rejste til Beirut, men derfor er medejer Lasse Meldgaard nu alligevel stolt over, at EU kan bruge en af koncernens medarbejdere.

- Det er glædeligt, at EU kan bruge Martins viden om affald og evne til at finde løsninger, som netop er en af hans mange gode kvaliteter, som vi også har stor gavn af i det daglige, siger Lasse Meldgaard, mens Bjerregaard selv sagde før afrejsen:

- Jeg glæder mig til udfordringen. En sådan opgave er jo ikke helt ny for mig, men ingen opgave er ens, og man ved aldrig, hvad der møder en, når man kommer derud. Jeg håber, jeg kan være med til at gøre en forskel, så Beirut kan komme hurtigst muligt på benene igen.


Det er glædeligt, at EU kan bruge Martins viden om affald og evne til at finde løsninger.

Lasse Meldgaard, direktør og medejer Meldgaard Gruppen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Aabenraa

Borgmester vil ikke kede dronningen med historiske detaljer: Hun skal høre, hvordan det er at være sønderjyde med stort S

Annonce