Annonce
Ugeavisen Aabenraa

To store events aflyst: Ingen mandehørm eller mudderløb i år

Der bliver ingen mudderløb til hverken mændene eller kvinderne i år i Aabenraa. Både Xtreme Mandehørm og Ladies Mud Race er aflyst. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Det nuværende forsamlingsforbud gør, at hverken Xtreme Mandehørm eller det nye Ladies Mud Race kan finde sted som planlagt i oktober.

Aabenraa: Et ti-årsjubilæum for Xtreme Mandehørm i Aabenraa og et nyt og hurtigt udsolgt Ladies Mud Race må nu vente et år på at blive gennemført.

Med en forlængelse af det nuværende forsamlingsforbud på 100 personer må arrangørerne af de to løb sande, at det ikke kan lade sig gøre at gennemføre de to løb som planlagt den 3. oktober.

- Det er trist, men det ville blive svært at gennemføre, som det ser ud lige nu. Vi kan ikke se, hvordan det skulle kunne lade sig gøre, og vi vil ikke lave et halvt løb. Så hellere vente et år og lave et ordentligt løb, så alle får en god oplevelse, siger formanden for Aabenraa Firma & Senior Idræt, Peter Sølvhøj.

Annonce

Der var ellers lagt op til den helt store fest i Aabenraa i år, hvor Xtreme Mandehørm fylder ti år. De lokale arrangører havde arbejdet for at gøre pladsen mere hyggelig, ruten var blevet lavet lidt om, og så var festen blevet flyttet tilbage i Arena Aabenraa. Samtidig havde kokkene Claus Holm og Jeppe Foldager fra tv-programmet "5 fede kokke" sagt ja til at deltage, så der var ekstra ting på programmet for at fejre jubilæet.

- Det gør aflysningen endnu mere trist, fordi løbet nu havde ti-årsjubilæum. Men nu vil vi arbejde på at få flere spændende ting på programmet til næste år, siger Peter Sølvhøj.

Alle kan overføre billetter

Hvor corona-epidemien godt kunne aflæses i antallet af tilmeldinger til Xtreme Mandehørm med 277 tilmeldte ud af 900 pladser, så var damernes nye løb Ladies Mud Race for længst udsolgt. Det skete på et par dage i januar inden coronakrisen, hvor alle 900 billetter blev revet væk.


Vi kan ikke se, hvordan det skulle kunne lade sig gøre, og vi vil ikke lave et halvt løb. Så hellere vente et år og lave et ordentligt løb, så alle får en god oplevelse.

Peter Sølvhøj


- Vi er selvfølgelig også kede af at måtte aflyse det løb, for vi havde glædet os til at lave løbet i Aabenraa. Alle kan overføre deres billetter til næste år, og det ser ud til, at rigtigt mange gør det, og det er jo dejligt at se, siger formanden, som samtidig takker alle deltagere og frivillige for tålmodigheden og forståelsen.

- Vi vender stærkt tilbage, så der er ingen undskyldning for ikke at holde træningen ved lige eller komme i gang, siger Peter Sølvhøj.

Begge løb gennemføres nu lørdag den 2. oktober 2021.

Xtreme Mandehørm og Ladies Mud Race

  • For første gang skulle Xtreme Mandehørm og det populære Ladies Mud Race have været holdt på samme dag i Aabenraa.
  • Nu bliver det udskudt til lørdag den 2. oktober 2021.
  • Alle 900 billetter til Ladies Mud Race blev revet væk på kort tid, mens der på nuværende tidspunkt kun var solgt 277 af de 900 billetter til mændenes løb. Billetterne kan overføres til næste år.
  • Ud over Peter Sølvhøj er Henrik Lentz Skøtt, Rasmus Gansler og Laila Sølvhøj også en del af den lokale løbsgruppe bag løbene.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Aabenraa

Borgmester vil ikke kede dronningen med historiske detaljer: Hun skal høre, hvordan det er at være sønderjyde med stort S

Annonce