Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Trafikbump på Madevej, tak

Annonce

Læserbrev: Lidt om trafik og veje i flere steder Aabenraa. Specielt omkring Industrivej og Vestvejen samt Madevej.

På Industrivej og Vestvejen mangler der trafikstriber/afmærkninger overalt; de er totalt nedslidte, så man i den mørke tid og helt specielt, når det regner, har meget svært ved at orientere sig, om man nu er på rette vej. Det er meget nødvendigt, at Aabenraa Kommunes Plan, Teknik & Miljø hurtigst muligt får dette bragt i orden uden lappeløsninger.

Omkring Madevej er det helt galt ved fodgængerfeltet ved Føtex med at få billister til at holde igen, når bløde trafikanter skal over. Nuvel, langt de fleste billister holder, som man skal, men der kommer altså nogle med høj fart, der totalt ignorer dette, så folk faktisk må løbe over.

Jeg er bange for, at der på et eller andet tidspunkt sker en ulykke her. Her kunne kommunens Plan, Teknik & Miljø meget vel lægge nogle trafikbump i begge retninger med en 20 meters afstand før feltet, vel og mærke skal det være bump, der kan mærkes, og samtidig få afmærkningerne shinet op igen.

Aabenraa Kommune hylder sig selv på Borgerservice-siden, man sætter trafiksikkerheden meget højt i kommunen. Så kunne de fint begynde her. Kommunens ”Giv et praj”-side, når det b.la. har noget med trafik at gøre, virker ikke, man får ingen svar, og der sker ikke noget.

Redaktionel bemærkning: Aabenraa Kommunes Plan, Teknik & Miljø er blevet forelagt kritikken, men har ikke svaret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce