Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Tre gode råd før du køber hårde hvidevarer

Når man køber et nyt tv eller andre hårde hvidevarer, mener Jan Fejfer, at man skal kigge efter både kvalitet og udseende. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Jan Fejfer, der er indehaver af Punkt 1 i Tønder, kommer her med tre gode råd, før du køber hårde hvidevarer.

Fra 1. marts er det slut med forvirrende energimærker med utallige plusser, når man køber ny vaskemaskine, fryser, opvaskemaskine eller fjernsyn.

De gamle energimærker med eksempelvis A+++ bliver nemlig droppet til fordel for en ny A-G skala.

1 Kvalitet

- I mine øjne er det kvaliteten og funktionalitet, der betyder noget. Man køber en ting, som man skal have i mange år. Derfor er det vigtigt, at det laver nogle resultater for dig, som du er glad for. Dem, der køber god kvalitet, hører man typisk aldrig fra bagefter. Det kører bare, siger han.

2 Udseendet

- Det er vigtigt, hvordan produktet ser ud. Det går jeg mere op i end programmerne, den har. Det er noget, man skal have i mange år, så det er vigtigt, at man er tilfreds med, hvordan det ser ud.

3 Energiforbruget

- Energiforbruget betyder meget for ens elregning. Man kan spare utroligt mange penge, hvis man køber de nyeste produkter. Omvendt smider man jo heller ikke bare noget væk, som virker. Køber man en energieffektiv maskine, kommer man til at spare strøm, og penge er jo vigtige i dag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce