Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Trods milliontab under nedlukningen: Living Room åbner butik i Aabenraa

Jesper Bjørnestad i et stille øjeblik under indretningen af den nye butik Living Room, som åbner i Aabenraa på torsdag. Bagved er elektrikeren i gang med sørge for det rigtige lys i butikken. Foto: Mette Christine Schulz
På under et år er møbelkæden Living Room vokset fra én til fire butikker. På torsdag åbner nummer fem i Aabenraa.

Aabenraa: Højt tempo er der, hvor Jesper Bjørnestad har det bedst, og lige nu kører han i et højt gear, selvom han og makkeren Michael Krarups butikker Living Room har været lukket ned i over to måneder.

Selvom nedlukningen har kostet dem fem millioner kroner om måneden, fortsætter de to iværksættere med at ekspandere, og på torsdag den 4. marts åbner forretning nummer fem i Aabenraa, og snart venter nummer seks i Esbjerg.

- Vi åbner i Aabenraa, fordi vores gamle ven Brian Petersen, som er ejendomsmægler hos EDC Erhverv, ringede og sagde, at han havde et godt lokale til os i byen. Det var også ham, der fik os til Sønderborg sidste år, så vi kørte herned og kiggede på det, og beliggenheden ved siden af Ilva og tæt på Jacobsens Møbler, Svane Køkken og Ønskebørn var jo ikke helt dum, så vi sagde ja tak, forklarer Jesper Bjørnestad.

Annonce

Kunder skal føle nærværet

Egentlig skulle Living Room kun have været en lille forretning i Odense, som de to kunne "gå og hygge sig med", men succesen på Fyn gav dem blod på tanden, og siden er det gået stærkt. I dag har de butikker i Odense, Taastrup, Aalborg og Sønderborg, og det er planen at nå op på mellem 12 og 15 butikker i år og 35 butikker inden for tre til fem år.

- Vores kunder siger, at de handler hos os for vores gode service, nærværet i butikkerne og for vores varer, som er en kombination af det nordiske og Østen med et twist. Vores koncept er, at butikkerne ikke må være større end 700 kvadratmeter, fordi kunderne skal føle nærværet og have den intense følelse, når de er i butikken, fastslår Jesper Bjørnestad.

Derfor er det også det lille lokale på 500 kvadratmeter mellem Ilva og det tidligere Netto, som Living Room har lejet. Det er i gang med at blive indrettet i den hyggelige og varme stil, som Living Room er kendt for.

Hverken Jesper Bjørnstad eller makkeren Michael Krarup sidder på et kontor i Odense og styrer Living Room. Under nedlukningen har de selv kørt Danmark rundt og leveret møbler til kunderne, og til daglig er de også at finde i de fem butikker, de har. Foto: Mette Christine Schulz

Det var i december 2019, at Jesper Bjørnstad og Michael Krarup tilfældigt rendte ind i hinanden til en julefrokost. De to havde fra 2000 til 2004 møbelforretningerne M og M Lagersalg sammen, men siden havde Jesper Bjørnstad solgt møbler og ejendomme i Sydspanien, og Michael Krarup har boet på Bali. Her har han fået kontakt til møbelproducenter og dermed sparer de to også på omkostningerne, da der ikke er leverandører ind over de møbler, som Living Room forhandler fra Bali.

Annonce

Crazy Daisy-baggrund spiller ind

- Vi har skåret nogle led fra, vi kan give en skarpere pris, og vores force er, at vi kan levere hurtigt, da vi har egne chauffører. Under nedlukningen har Michael og jeg selv kørt Danmark rundt for at levere varer, og nogle gange har vi været nede på to timer fra kunder bestilte, til de havde varen, forklarer han.

Begge har en baggrund i Crazy Daisy-diskotekerne, som har skabt en lang række succesfulde danske iværksættere - blandt andre Jesper Buch kendt fra Løvens Hule.

- Der lærte vi, at kvalitet, miljø, hygiejne og service er det, man skal satse på. Men de tre første vægter kun 25 procent tilsammen. Service vægter mest, men hvad er service? Det er at give kunden mere, end hvad han/hun forventede, understreger Jesper Bjørnestad.

Living Room åbner i Aabenraa torsdag den 4. marts klokken 10.

Living Room

Living Room åbnede i Odense i april 2020.

Det var de to tidligere samarbejdspartnere Jesper Bjørnestad og Michael Krarup, der åbnede butikken dengang. De har siden fået den tidligere fodboldspiller John "Faxe" Jensen og Patrick Nygaard med som investorer.

Det er en møbelbutik og boligindretningsbutik med alt til huset og haven.

På Trustpilot, hvor brugerne bedømmer virksomhederne, har Living Room en score på 4,4 ud af 5.


Service vægter mest, men hvad er service? Det er at give kunden mere, end hvad han/hun forventede.

Jesper Bjørnestad


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce