Annonce
Ugeavisen Aabenraa

UdviklingsRåd Sønderjylland møder opbakning

Opbakningen var stor, da 25 topledere fra private og offentlige virksomheder deltog i UdviklingsRåd Sønderjyllands generalforsamling fredag den 24. februar 2017.

- Vi fokuserer på at styrke Sønderjyllands erhvervsudvikling og rammebetingelser. Her og nu betyder det, at vi bakker op om en udbygning af SKAT i Tønder samt en bevarelse af Skattecenter og Styrelse i Haderslev. Dermed kan landsdelen få del i de nye arbejdspladser, som SKAT skal udflytte inden sommerferien, udtaler direktør Leif Friis Jørgensen, Naturmælk og formand i UdviklingsRåd Sønderjylland, i en pressemeddelelse.

Kampen for at udbygget veje og jernbaner i korridoren mellem Danmark og Tyskland fortsætter, idet adgang til de europæiske markeder og den globale handel via Hamborg havn vurderes at være af største betydning for samhandel med udlandet.

- Med udsigt til en bedring i de økonomiske konjunkturer er det vigtigt, at landsdelen til enhver tid kan få den arbejdskraft, der efterspørgers. Derfor er adgangen til arbejdskraft og landsdelens uddannelser også i år 2017 sat på dagsordenen af vores medlemmer, siger Leif Friis Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce