Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Værsgo bliver en del af Kop & Kande: Butikslukning i Aabenraa

Om nogle få måneder lukker Værsgo i Aabenraa. Privatfoto
I slutningen af januar næste år lukker isenkræmmerforretningen Værsgo i Aabenraa.
Annonce

Aabenraa: Med udgangen af januar 2020 lukker der en markant butik på gågaden i Aabenraa. Det er isenkræmmerforretningen Værsgo, der lukker, og det skyldes, at Værsgo-kæden er blevet en del af Kop & Kande. I forbindelse med indtrædelsen i Kop & Kande vil 12 af de nuværende Værsgo-butikker nemlig lukke - deriblandt Aabenraa.

- Vi havde selvfølgelig håbet, at vi kunne bevare alle butikkerne, men på grund af blandt andet konkurrencesituationen og dårlig driftsøkonomi har det ikke kunnet lade sig gøre, siger Søren Ibsen, administrerende direktør i Værsgo, i en pressemeddelelse.

I de 12 byer, hvor de nuværende Værsgo-butikker lukker, findes der allerede Kop & Kande-butikker.

JydskeVestkysten har været i kontakt med lederen af Værgsgo i Aabenraa, Nathalie Nissen, men hun ønsker ikke på nuværende tidspunkt at udtale sig om lukningen.

Kop & Kande

Kop & Kande har nu 103 butikker over hele landet inklusiv på Grønland, Island og Færøerne.

Tilbage i 1978 stiftede 54 selvstændige isenkræmmere en indkøbsforening, som i 1984 blev til Kop & Kande.

I løbet af 90’erne valgte medlemmerne at gøre samarbejdet stadig mere forpligtende og samle sig omkring et egentligt koncept og ensartet profil.

Annonce

Stor udvidelse

Med dagens udmelding bliver antallet af Kop & Kande-butikker samtidig øget fra 92 til 103, og kædens udvidelse sker, fordi Værsgo-kæden træder ind i Kop & Kande som andelshaver.

- Jeg er rigtig glad for den aftale, vi har forhandlet os frem til med Værsgo. Og jeg er rigtig glad for, at vi kan udvide antallet af Kop & Kande-butikker, så vi nu kan invitere danskerne indefor i 11 nye butikker, siger Peter Rønn, administrerende direktør i Kop & Kande, i en pressemeddelelse.

3C Retail står som andelshaver bag otte af de tidligere Værsgo-butikker, som nu får Kop & Kande-skilte på facaden, mens de tre butikker i Herning Centret, Brabrand og Skanderborg allerede har fået ny indehaver. Det er håbet, at der også kan findes selvstændige købmænd til de otte butikker, som 3C Retail står bag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce