Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Vi elsker 90'erne udskudt til næste år: - Bak os op ved at købe jeres billetter nu

Der var gang i Ringriderpladsen i sommer, da festivalen Vi elsker 90'erne for første gang besøgte Aabenraa. 8000 var med, og derfor var det planen, at festen skulle gentages den 6. juni år. Den er nu udskudt til 2021. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Den store festival Vi elsker 90'erne er udskudt til sommeren 2021. Der var solgt 4000 billetter, da salget stoppede drastisk med aflysningen af store events sommeren over. Det positive er, at der nu igen bliver solgt billetter
Annonce

Aabenraa: Der bliver arbejdet på højtryk bag kulisserne hos arrangørerne bag musikfestivalen Vi elsker 90'erne.

I år skulle festivalen have besøgt Aabenraa for anden efter successtarten sidste sommer med 8000 gæster. Alt gik også som planlagt med 4000 solgte billetter i begyndelsen af marts, men det stoppede brat med regeringens restriktioner om ingen store events sommeren over.

- Det var træls, men vi kan heldigvis se den samme tendens her som hos andre festivaller - at mange beholder deres billetter til næste år og kun få vil have dem refunderet. Det positive er, at der nu igen bliver solgt billetter, og det er også det, man skal for at bakke op, for vi kæmper alt, hvad vi kan og har brug for opbakningen, siger Hasse Eduard fra Gazzværket, som er den lokale arrangør.

På hovedkontoret bag Vi elsker 90'erne bliver der lige nu arbejdet på at få de samme kunstnere, som var på plakaten i år, til at komme igen næste år.

- Men der kan selvfølgelig komme ændringer, for vi kan ikke garantere de samme kunstnere. Men næste år er der også ti års jubilæum for Vi elsker 90'erne, så det bliver det helt store show, der kommer, siger Hasse Eduard.

Vi elsker 90'erne

  • På Facebooksiden Vi Elsker kan man få svar på spørgsmålene om billetter og næste års festival.
  • Der bliver ikke solgt Early Bird billetter til festivalen næste år.
  • Der vil blive holdt opvarmningsfester på Gazzværket, da de også blev aflyst i år.
  • I år skulle blandt andre Johnny Deluxe, Dr Alban og Infernal have spilelt i Aabenraa.
  • Vi elsker 90'erne har flere gange under coronakrisen sendt live på Facebook, hvor der både bliver spillet musik, svaret på spørgsmål om næste års festival og solgt merchandise.
Annonce

Folk vil have oplevelser næste år

Den store festival valgte at udskyde årets musikevent et helt år i stedet for at holde den i efteråret, hvor der måske bliver åbnet op igen.

- Der er ingen, der tror på, at vi får lov til at holde store events i september, selvom forbuddet lige nu kun går til slutningen af august. Det andet store spørgsmål er jo også, om folk overhovedet har lyst til at mødes, hvis vi fik lov. Det tror jeg ikke, de har, mener den lokale arrangør.

Om Gazzværket kommer til at miste penge på udskydelsen er for tidligt at sige, da hovedkontoret også er i gang med at søge regeringens hjælpepakker.

Til gengæld går Hasse Eduard allerede efter sommerferien i gang med at sælge billetter til business-området.

- Jeg tror, folk gerne vil have oplevelser næste år, og der er mange firmafester, som bliver aflyst i år. Så jeg vil ud og tale med dem om, at de kan holde deres sommerfest hos os. Derudover leger vi også med nogle andre tanker, som vi ikke kan afsløre endnu, siger han.

Vi elsker 90'erne i Aabenraa bliver holdt den 5. juni 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce