Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Vil du opfylde et barns juleønske?: Gør en god gerning i Julehjertebyen

Der hænger mange røde hjerter med juleønsker, som mangler at blive opfyldt, på juletræet i Sydbank i Julehjertebyen. Privatfoto
I Julehjertebyen kan man igen i år opfylde et barns juleønske. Det kan enten ske med en genbrugsgave eller med en nyindkøbt gave. Børnene får gaverne den 21. december.
Annonce

Aabenraa: Julen er hjerternes og næstekærlighedens fest, og der hører i de fleste børns liv gaver til i juletiden. Der er dog nogle børn, som af forskellige årsager ikke får julegaver, og dem vil projektet Hjertegaver gerne hjælpe igen i år.

Sidste år fik 66 børn et juleønske opfyldt i Julehjertebyen - opfyldt af andre, som enten havde været hjemme i gemmerne og finde lige den gave, barnet ønskede sig eller havde været ude og købe en ny gave.

- Folk vil rigtig gerne give, og vi måtte ud og efterlyse flere ønsker, fordi der stod folk og gerne ville give en gave. Jeg er meget overrasket over, at så mange vil være med til at gøre andre glade. I den verden, vi lever i i dag, er der megen mistillid, men det her er et vigtigt minde om, at vi egentlig er gode mennesker, som bare vil hinanden det godt, sagde initiativtager til Hjertegaver, Helle Munk-Hansen, sidste år ved uddelingen.

I år har rigtig mange børn igen skrevet deres ønske på et hjerte og hængt det på juletræet i kopien af Sydbank i Julehjertebyen. Her en lille uge før uddelingen finder sted den 21. december, mangler der stadig at blive opfyldt en del ønsker, og derfor håber folkene bag Hjertegaver, at der her i den sidste uge før jul vil komme nogle glade givere forbi og opfylde et juleønske.
Hvis ikke ønskerne bliver opfyldt, sørger de frivillige for at finde de rigtige gaver, så alle børn får den gave, de har ønsket sig.
Det er syvende år i træk, at Hjertegaver opfylder børns juleønsker i Julehjertebyen.

Hjertegaver

Hjertegaver er tænkt som et genbrugsgaveprojekt, hvor børn, som af forskellige årsager ikke får julegaver, kan få et juleønske opfyldt.
Men der er mange, som vælger at købe nye ting til børnene. Blandt andet en mor med ét barn, som gerne vil lære sit barn at give til andre. De er kommet trofast hvert år og har købt en gave til et andet barn.
Den historie er der mange, som er blevet inspireret af, og derfor var der sidste år også mange nye ting blandt gaverne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce