Annonce
Ugeavisen Aabenraa

Vinter på gågaden: Ny udsmykning får ros fra kunderne

Gågaden i Aabenraa er for første gang udsmykket i vintertema. Det sker for at give kunderne en god oplevelse. Privatfoto
For første gang er gågaden i Aabenraa udsmykket med vintertema. Det sker for at give kunderne en oplevelse, og det er lykkedes, da responsen har været stor og positiv.
Annonce

Aabenraa: Januar og februar er kendt som mørke, kolde og kedelige måneder efter en hyggelig og oplyst december.

Det fik eventmanager i Shop i City Aabenraa, Dorthe Hilbig, til at gå i tænkeboksen og finde ud af, hvordan hun kunne gøre gågaden hyggelig i de mørke vintermåneder.

For tiden kan man se resultatet, hvis man går en tur på gågaden, for her er der pyntet op med isbjørne, svaner, istapper, kaner, iskugler og hvide vintertræer.

- Det bliver så tomt og mørkt, når vi har pakket al julen væk, men der er jo stadig mange kunder på gågaden, fordi butikkerne holder udsalg med mere. De skal have en god oplevelse, og derfor har jeg købt en masse ind for at pynte op, så der bliver skabt et miljø og givet en god oplevelse, fortæller Dorthe Hilbig.

Det er åbenbart lykkedes, for hun har fået rigtig god respons fra kunderne - ligesom hun gør hver gang, der bliver gjort noget ud af udsmykningen på gågaden.

- Jeg får mails, beskeder på Facebook og fra butikkerne, men det er især på gågaden, at jeg bliver stoppet med kommentarer om, at vi gør meget for byen, at det ser godt ud, og at det er hyggeligt. Det er vigtigt, at vores kunder får en god oplevelse, for de kan jo shoppe alle steder, siger Dorthe Hilbig.

Istapperne, som er lavet af gamle lygtepælsplakater, har Shop i City været nødt til at pille ned i den nordlige og sydlige ende, da vindtunnelen gennem gågaden gør, at det ikke er sikkert at lade dem hænge.

- Vinden er for hård, og det er for farligt, hvis de falder ned. Men i midten af gågaden bliver istapperne hængende, siger eventmanageren.

Vinterudsmykningen vil pryde gågaden frem til den 16.-17. februar.

Svaner med kroner og resten af vinterudsmykningen har fået positiv respons fra kunderne. Privatfoto
Istapperne er lavet i et samarbejde mellem Dorthe Hilbig og KIS. på grund af vinden er de blevet fjernet i den nordlige og sydlige ende af gågaden, da der var en risiko for, at de ville falde ned. Privatfoto
De tomme butikslokaler er blevet udsmykket med vintertema for at gøre gågaden hyggelig og give kunderne en god oplevelse. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce