Annonce
Ugeavisen Aabenraa

You Tube-kendisser køber liebhavervilla i Dyrhave

Grete og Bent Dahl-Olsen har efter ti år endelig fået solgt deres store villa i Dyrhave. Køberne er de 20-årige tvillinger Emil, i rød bluse, og Mikkel Trier fra Blans, som er kendte på You Tube med deres Trier Gaming. Foto: Timo Battefeld

I 2008 satte ægteparret Grete og Bent Dahl-Olsen deres liebhavervilla i Dyrhave til salg. Lige før jul blev den solgt til YouTube-tvillingerne Emil og Mikkel Trier fra Blans. De flytter ind sammen med Danmarks største youtuber, Alexander Husum.

Annonce

Aabenraa: Når du fra marts går ind på You Tube og ser videoer fra Trier Gaming eller Alexander Husum, vil du formentlig kunne genkende omgivelserne.

De kendte youtubere flytter nemlig sammen i en stor liebhavervilla i Dyrhave, hvor de vil lave et kreativt miljø, så de kan inspirere og hjælpe hinanden med at udvikle deres videoer.

- Vi har drømt om et hus, hvor der er plads til youtubere. Hvor vi kan bo sammen, inspirere hinanden og være kreative sammen. Da vi så det her hus for første gang for halvandet år siden, var det en drøm for os, for det er et helt fantastisk hus. Dengang havde vi ikke mulighed for at købe det, men det har vi nu, og vi glæder os helt vildt, fortæller Mikkel Trier.

Det er ikke et hvilket som helst hus, tvillingerne Emil og Mikkel Trier fra Blans har købt. Det er den store hvide villa på over 600 kvadratmeter med panoramavinduer og indendørs pool på nummer 78, som for første gang blev sat til salg i 2008.

YouTube-tvillingerne Emil og Mikkel Trier fra Blans har købt den over 600 kvadratmeter store villa i Dyrhave, som for første gang blev sat til salg i 2008. Her vil de lave et You Tube-fællesskab, og det betyder, at Danmarks største youtuber, Alexander Husum, flytter med. Foto: Timo Battefeld
Annonce

Håber på et privatliv i Dyrhave

I over ti år har ægteparret Grete og Bent Dahl-Olsen, som i mellemtiden er blevet 80 år, dermed været parat til at rykke videre, og de glæder sig nu til en ny tilværelse i en lejlighed i Næstved.

- Vi købte det her sted med hjertet, for vi faldt pladask for det dengang i 2007. Efter fem minutter var vi klar til at købe det, og vi har nydt det her med det ubeskrivelige landskab. Det er ikke vemodigt, for vi har altid været vant til at flytte, og det var hele tiden meningen, at vi skulle videre, siger Grete Dahl-Olsen, som sammen med sin mand har boet 16 forskellige steder i løbet af deres ægteskab, da de blandt andet har været udstationeret.

Hvor ægteparret Dahl-Olsen er vant til at flytte, er det noget helt andet for Danmarks største youtuber, Alexander Husum. Han flytter fra hjembyen Randers til Aabenraa, hvor han aldrig har været før.

Både Alexander Husum og brødrene Trier er blevet så kendte og har flere hundredetusinde følgere på You Tube, at fans opsøger dem hjemme i privaten. Derfor er købet af Dyrhave også sket for at kunne få et privatliv.

- Vi er blevet nødt til at få overvågning her i Randers, og det får vi også i Dyrhave, men det bliver rart at bo et sted, hvor vi kan være i fred, og hvor naboerne måske ikke rigtig ved, hvad det er, vi egentlig render rundt og laver, siger den 21-årige Alexander Husum.

Alexander Husum er Danmarks største youtuber med over 350.000 følgere på sin kanal. Han flytter nu til Aabenraa, hvor han vil bruge omgivelserne på Løjt i sine videoer. Arkivfoto: Lars Rasborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce