Annoncørbetalt indhold

Stress af i hverdagen: 3 tips til bymennesket

PR-foto credit

Denne artikel er sponsoreret af 888casino.se

Vi bymennesker har det med at have travlt. Når vi ikke er super kolleger på arbejdspladsen, er vi kompetente i vores familier, parforhold og venskaber. Nogle gange trænger man bare til at stresse lidt af. Det får du 3 tips til her!


Der er fart på, både i byens hjerte og afkroge. Danskere, der bor i byen, har tit et tætpakket program – og ikke mindst høje forventninger til alle aspekter af skemaet. Vi vil gerne være både effektive på arbejdet, succesfulde i vores parforhold, venskaber og familier.

Generelt har vi store ambitioner til, hvordan vores liv skal se ud. Det er jo i sig selv godt nok, men nogle gange kan man have brug for bare at tage en pause og stresse lidt af. Og paradoksalt nok gør det os faktisk endnu bedre til at performe, når vi så skal det!


Tip #1: Få styr på hængepartierne

Et godt første tip til at få mere ro på i hverdagen er at få styr på hængepartierne. Det kræver selvfølgelig i sig selv et stykke arbejde, men når det er gjort, kan du til gengæld meget bedre koble af. Der er nemlig visse ting, der kan ligge og rode i baghovedet og dræne os for overskud - også selvom vi ikke engang bemærker det.

Det kan fx dreje sig om økonomiske aspekter, men det kan også være skuret, der praktisk taget roder. Det kan give en utrolig følelse af lethed og ny energi at få sorteret i papirer og ting og sager, der længe har været i uorden.


Tip #2: Tag en pause

Tip nummer to er lidt sjovere end tip nummer et. Det handler nemlig om at tage en pause indimellem, hvor man sørger for at hygge og underholde sig. Det kan være med et spil roulette efter en lang arbejdsdag. Du kan tilføje lidt ekstra krydderi ved fx at prøve en svensk side i stedet for en dansk. Så kan du prøve nye spil og få et kulturelt indblik samtidig!

Du kan også tage en pause med et godt magasin, en fed TV-serie eller en gang gossip om de kendte på nettet. Det lyder måske en smule banalt, men sandheden er faktisk, at når du lige giver dig selv lov til at koble af, kan du være mere effektiv bagefter. Derfor er det faktisk slet heller ikke dumt at trække lidt frisk luft imellem arbejdsopgaverne i løbet af hverdagen.


Tip #3: Nyd byens grønne områder

Sidst, men ikke mindst, kan det være godt at huske på, hvad naturen kan gøre ved vores stress-niveau. Her kan du med fordel nyde godt af den skønne by, der bor i. København byder nemlig på mange dejlige og frodige områder. På Amager kan du tage i strandparken og se på bølgerne, og i Sydhavnen kan du klappe får på Sydhavnstippen.

Byen byder også på en række kirkegårde, som er velholdte og perfekte til en grøn gåtur. En god tur gør faktisk underværker for vores krop og sind – det er bevist igen og igen. Frisk luft, lys og flotte syner har en mærkbar effekt på hjernen, og selvfølgelig også på kroppens fysiske helbred.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem JFMs kommercielle afdelinger og en annoncør.

JFMs uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på JFMs nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til JFMs nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens navn for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt.

  • PR-foto credit