Annonce
Amager

Årets Amagerbutik er kåret: Guldkonfettien ramte Vinoble Amager

Annonce

Brian og Christina - ægteparret bag vinforretningen Vinoble Amager - er kåret til ’Årets Amagerbutik 2019’. Kåringen fandt sted i Krunch’s selskabslokaler på Øresundsvej.

»Tusind tak for prisen. Det er fantastisk. Vi var i skarp konkurrence. Og tak for opbakningen til alle, der har stemt på os. Lad os sammen gi’ den gas og smadre internettet.«

Brian Hultmann lod følelserne få frit spil, da han takkede for kåringen til ’Årets Amagerbutik 2019’. Sammen med hustruen Christinia driver han vinforretningen Vinoble Amager på Englandsvej.

Syv nominerede butikker, der alle har været kåret til ’Månedens Amagerbutik’ i 2019, ventede med spænding på afsløringen, da Amager Bladet og Danske Bank var vært for prisuddelingen i Krunch’s selskabslokaler på Øresundsvej.

I bedste Oscar-stil ankom de nominerede butikker på den røde løber. Ane og Jette fra Vejland Briller, Maria fra Frk Pape, Karina fra Peanuts, Løkke fra dinBabuska og Mette og Jakob fra Broders - alle med et håb om at vinde den eftertragtede pris.

Men der er kun én vinder, og Vinoble Amager opnåede den højeste score i dommerpanelet forklarede Danske Banks filialdirektør Dorthe Ankersen, efter guldkonfettien havde lagt sig:

»I dommerpanelet har vi også hæftet os ved, at I nominerede butikker har ét fælles træk: I er alle ildsjæle, der brænder for jeres butikker og ikke mindst jeres kunder.

Men én butik skiller sig alligevel ud. Om Årets Amagerbutik siger kunderne og Amager Bladets læserne blandt andet: Man mødes af et personale med en stor passion, overskud og altid smil. Man får altid god rådgivning, lækre produkter– og man kommer tit hjem med mere end planlagt.

Dommerpanelet finder derfor, at vinderen til fulde lever op til kundernes forventninger om god service, smilende personale, kvalitet samt kreativ udsmykning og branding.«

Med prisen følger en kontant pengepræmie på 10.000 kroner, der bliver spenderet på de ansatte, der blandt andet inkluderer Brians far, Sven:

»Han er vores helt egen vicevært Meyer, så han skal også have del i præmien,« fastslog Brian.

[gallery ids="167596,167597,167598,167599,167600,167601,167602,167603,167604,167609"]

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Amager

Juleoptoget hænger i en tynd tråd

Amager

Fælledbyggeri i høring til efteråret

Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Annonce