Annonce
Kultur

Ørestad får sin helt egen kalender: 12 lokale fotografer har bidraget

Mette Bugge, indehaver af 'COPRAcph', har taget initiativ til en kalender, der har Ørestad som omdrejningspunkt. Foto: Lone Israelsen
Annonce

Den urbane gård- og eventcafé 'COBRAcph' lancerer i næste måned Ørestads helt egen kalender; en årskalender, der med fotografier beskriver 'Ørestad 2020'.

Kalenderen kommer til at fremvise Ørestad på alsidig vis, og det er intet mindre end 12 lokale fotografer, der har bidraget med et billede hver til idéen. Fotograferne har selv vurderet, om de specifikke billeder skal være af mennesker, beton, natur eller kultur. Det eneste krav har blot været, at billederne, ud fra deres synsvinkel, skal beskrive Ørestad 2020.

- Vi vil gerne skabe rum til områdets lokale fotografer og bidrage til, at kunsten og billederne i Ørestad bliver mere synlige, siger Mette Bugge, indehaver af 'COPRAcph' og initiativtager til kalenderen, i en pressemeddelelse.

Mette Bugge bor selv i Ørestad Syd og holder meget af området.

Overskuddet fra salget af kalenderen går ubeskåret til kulturelle aktiviteter i Ørestad. Den kan købes i 'COBRAcph' fra søndag 29. november, hvor der desuden vil blive afholdt reception på 'COBRA'-hjørnet. Her vil der være snacks og hygge fra 14.00-15.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
POLITI

Politiskud affyret på Saltværksvej

JUL

Julemanden fra Tårnby: Jeg er arbejdsløs

JUL

God weekend og tak for kaffe og brunkager

KULTUR

'Det skulle være den anden ungdom med fede fester, fri sex, cool karriere, søde, frække og gradvist mere selvstændige børn, og en barm, der stadig vækkede begejstring hos det modsatte køn. Troede vi.'

Annonce