Annonce
Amager

Afsløring: Her er nogle af de nye butikker i Amager Centret

Annonce

NYE BUTIKKER. Amager Centret løfter sløret for nogle af de nye butikker, der rykker ind, når centrets store renovering og ombygning er færdig næste forår.

SUNDBY: Der er stadig fuld gang i byggeriet i Amager Centret. Det gamle p-hus er nu helt fjernet, og nye moderne parkeringsfaciliteter er ved at blive opbygget. Næste opgave, der tages fat på, er at etablere den nye rundgang på 1. sal, som vil skabe et naturligt flow gennem centret og gøre plads til nye butikker.

Byggeriet står forventeligt færdigt næste forår, men allerede nu kan Amager Centret løfte sløret for nogle af de nye lejere, som centrets kunder kan se frem til at besøge i det gennemrenoverede center. Og der er tænkt på noget til alle, fra de kaffetørstige og lækkersultne til de søde små og dem, der elsker en god løbetur.

Den lille gård midt i centret, der tidligere primært har været brugt til renovation, er under omdannelse til et grønt byrum, hvor en række restauranter og cafeer fremover vil være med til at skabe et hyggeligt torvemiljø. Her kommer man til at kunne slukke kaffetørsten hos den kendte kaffekæde Espresso House, der tilbyder alt, hvad hjertet kan begære af varme og kolde drikke suppleret med bagværk, sandwiches og salater.

Nye spændende spisesteder

Joe & the Juice, der er godt på vej til at blive en af verdens mest succesfulde kæder, kommer nu også til Amager Centret i nye lokaler og med det velkendte gode humør, friskpresset juice og sandwiches på menukortet. En mere krydret bejler til smagsløgene er Wokshop, der beskriver sig selv som en thailandsk cantina. Restauranten er indrettet som gadekøkken-de-luxe med langborde og fokus på sunde, friske og autentiske retter med friske råvarer og til priser, som alle har råd til.

'Den moderne forbruger efterspørger i højere og højere grad oplevelser kombineret med shopping, hvilket er baggrunden for, at vi nu udvider udbuddet af mad og drikke i det nye center. Den istandsatte gårdhave vil danne den perfekte ramme om både nye og eksisterende spisesteder i Amager Centret,' siger Kim Jensen, center manager i DEAS.

Flere shoppingmuligheder til næste forår

I stuen åbner den hollandske kæde Rituals med et koncept, der skal minde den travle forbruger om at tage sig tid, alt sammen pakket ind i spa-lignende omgivelser og med det karakteristiske, japanske kirsebærtræ i centrum. Her kan man finde olier, cremer, scrubs og duftlys både til kvinder, men også til mænd, teenageren, babyer og sågar til bilen.

For de mindste (og deres forældre) åbner internetforhandleren Minifin deres første fysiske butik med fine ting til børneværelset og baby- og børnetøj fra populære mærker som Marmar Copenhagen, Angulus, Rosemunde og Petit by Sofie Schnoor.

Ama’rkanerne skal heller ikke gå langt for at finde den perfekte løbesko, når The Athlete’s Foot slår dørene op til kædens første butik på Amager. Med dedikation til sport og stil forhandles sneakers,

modetøj og accessories fra Nike, Adidas, Puma, Reebok, Asics, Jordan, Jason Markk, Converse, New Balance og mange flere.

'Vi glæder os over den store interesse for det nye Amager Centret. Vi er kendt for at være ama’rkanernes foretrukne shoppingdestination, og vi ser frem til at kunne tilbyde vores trofaste kunder en endnu større pallette af spændende udbud. Vi arbejder hele tiden på at sikre, at vi har det rette butiksmix, og vi er stolte over, at vi nu styrker centrets profil med så stærke aktører,' siger Kim Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONA

Første plejehjemsbeboer er smittet

112

Redningsaktion i Kastrup: 60-årig mand død

Annonce