Annonce
Sommerliv

Afstemning slutter på fredag: Lokale ildsjæle er tæt på finale

To Dragørborgere er lige nu tæt på finalen i konkurrencen 'Årets Lokale Ildjsjæl' og indtil på fredag klokken 9 kan du med din stemme påvirke resultatet på støtdelokale.nu/ildsjael, hvor udklippet her stammer fra.
Annonce

To Dragør-borgere er tæt på finalen i Go'On's årlige konkurrence 'Årets Lokale Ildsjæl', hvor man kan nominere og stemme på personer, der gør en særlig indsats og skaber liv i lokalområdet.

Sofie Sønderup og Inge Tornkjær er lige nu i Top 10 og er dermed tæt på at komme i finalen, som du med din stemme kan være med til at afgøre - det foregår på støtdelokale.nu/ildsjael.

På fredag 31. juli klokken 9 slutter den første afstemning, herefter udvælges fem finalister ud af de 10 bedst placerede, og så kører der en ny afstemning på disse fem fra 7.-16. august.

Den finalist, der får flest stemmer samlet set, bliver kåret som Årets Lokale Ildsjæl og får en pengepræmie på 25.000 kroner. Finalisterne skal på forhånd beskrive et godt lokalt formål, som de vil bruge præmiepengene på, hvis de vinder.

Sofie Sønderup ligger pt nummer 8 i afstemningen. Sofie har stiftet og administrerer Facebookgruppen Forsvundne Personer, hvor hun i døgndrift står klar til at lave efterlysninger, oprette eftersøgninger og være der for de pårørende til de forsvundne personer. Gruppen har over 80.000 følgere. Sofie blev i øvrigt nummer tre i konkurrencen i 2018.

Inge Tornkjær ligger pt nummer 10 i afstemningen. Inge har grundlagt PindsvinePlejerne i Dragør, og har dedikeret sit liv til at redde pindsvin. Hun driver en plejestation ved siden af sit arbejde og kører hele Sjælland rundt for at hjælpe et pindsvin i nød.

Vi har fundet flere indstillede fra Amager, som ligger noget lavere placeret. De og alle andre indstillede kan selvfølgelig også hjælpes på vej med en stemme. Slå op på støtdelokale.nu/ildsjael og søg på geografi (fx Dragør eller København S).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FRITID

Her er datoen for åbning af ny svømmehal

Idræt

Nu kan du nominere Årets Idrætsforening

POLITI

Skuddrama på Belfastvej

Annonce