Annonce
Amager

Alma efter X Factor-sejren: »Måske bliver det musikken, måske ikke«

Alma Agger vinder X Factor 2020. - Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Alma var bookmakernes favorit til at vinde X Factor. Og sangfuglen fra Christianshavn levede op til forventningerne.

Annonce

Hele Amagers Alma Agger er vinderen af X Factor 2020, efter en meget kneben finalesejr. Det viser seernes stemmetal, som TV 2 har offentliggjort efter finalen.

Alma Agger fik i lørdagens finale 36,8 procent af seernes stemmer. Og det var lige nok til at sikre hende sejren, da den nærmeste konkurrent Mathilde Caffey fik 34,8 procent.

Den 20-årige Christianshavnerpige var bookmakernes helt store favorit til at vinde X Factor, og hun levede altså op til forventningerne.

Hun arbejder som tjener i Operaen og i restaurant Maven på Nikolajs Plads. Studentereksamen kom i hus sidste sommer, og ambitionen er at læse til medicin, forklarede hun til Amager Bladet forud for finaledagene:

»Jeg vil super gerne afprøve musikken. Jeg kender ikke til den verden, men har fået at vide, at det er sindssygt hårdt. Måske bliver den vej, måske ikke,« sagde Alma, der har Beyonce og Medina som nogle af sine forbilleder, og uddeler en hel buket roser til sin dommer og mentor, Thomas Blachmann.

»Han er megadygtig og kender X Factor-gamet. Jeg har lært utroligt meget af Blachmann. Han kan virkelig perfektionere en sang, fordi han lytter til alle de små ting.«

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Koncert

Kulturhuset klar til Lasse & Mathilde

Annonce
Forsiden netop nu
CORONA

Populært julemarked er aflyst

Amager

Sulten efter mørt kød og sej litteratur

CORONA

Tre personer slipper for coronabøder

112

Beboere evakueret efter brand i skur

Kunst

Så er der samtidskunst i cykelkælderen

Annonce