Annonce
KAMPAGNE

Tiden kalder på fællesskab og sammenhold

Ama'rButikkernes og Amager Bladets budskab er klart: Sammen.
Ama'rButikkerne og Amager Bladet går sammen om kampagnen 'Amager - sammen', der skal være en simpel kur mod coronaen. Budskabet er enkelt: Tiden kalder på fællesskab og sammenhold. Det gør vi blandt andet ved at handle og købe lokalt.
Annonce

Vi skal stå sammen, handle og købe lokalt.

Det er budskabet i den kampagne, der nu bliver lanceret af Ama'rButikkerne og Amager Bladet.

Kampagnen er tænkt som en simpel kur mod coronakrisen, der kaster lange skygger i fremtiden og er en kæmpe udfordring for mange erhvervsdrivende og kulturaktører. Restriktioner, krav om at holde afstand, afspritning, mundbind og forsamlingsforbud gør det vanskeligt at drive forretning eller kultursted, der lever af autentisk nærvær med sine kunder og brugere.

- Dét, der kendetegner Amager er noget, vi kalder for Amagersind, som er den helt naturlige tendens, vi kan mobilisere ved at støtte og hjælpe hinanden. Fællesskab dyrker vi i mange sammenhænge. Og det er dét kampagnen handler om, forklarer Morten Bøje Steensgaard Larsen, CityKoordinator hos Ama'rButikkerne.

Annonce

Det giver god mening

Ama'rButikkerne er øens største handelsforening og Amager Bladet er øens førende nyhedsmedie. Derfor giver det god mening, at de to traditionsrige institutioner slår pjalterne sammen i denne tid - og lige op til jul, hvor amagerkanerne kan støtte ved at købe gaverne i de lokale butikker eller et gavekort til nogle af restauranterne, invitere til en koncert eller teaterforestilling ude i øens mangefoldige kulturliv eller noget helt fjerde.

Ama'rButikkerne og Amager Bladet håber, at kampagnen også kan starte en debat om vores indkøbsvaner, og om hvordan vi udforsker vores lokalmiljø.

Derfor opfordrer vi amagerkanerne om at benytte hashtagget #amagersammen, når der bliver delt billeder fra årets juleindkøb i de lokale butikker.

- For på den måde kan vi alle sammen være med til at sætte fokus på, hvor vigtigt det er at handle og støtte lokalt, siger Morten Bøje Steensgaard Larsen.

- Vi mener nemlig, at der er en simpel kur på coronakrisen. Og det er Amager - sammen! Og vis, at Amager er et emblem, vi bører med stolthed og noget, vi er sammen om.


Vi opfordrer alle til at bruge genåbningen som en mulighed for at styrke det lokale handelsliv. Der er så mange spændende butikker på Amager, og det er nu vi skal gå på opdagelse i vores nærmiljø. Vores valg er afgørende for, hvordan Amagers butiksliv skal se ud. Når vi handler lokalt, er vi med at til designe gadens liv.

Ama'rButikkerne-Amager Bladet
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
POLITI

Politiskud affyret på Saltværksvej

JUL

Julemanden fra Tårnby: Jeg er arbejdsløs

JUL

God weekend og tak for kaffe og brunkager

KULTUR

'Det skulle være den anden ungdom med fede fester, fri sex, cool karriere, søde, frække og gradvist mere selvstændige børn, og en barm, der stadig vækkede begejstring hos det modsatte køn. Troede vi.'

Annonce