Annonce
JUL

Amager har fået sin egen julekalender: Detektivbureauet jagter den stjålne æbleskiveopskrift

Følg julekalenderen hver dag på Facebook-siden Ama'rLIV. Foto: www.parties.dk
I samarbejde med Amager-firmaet www.parties.dk kan Amager Bladet præsentere årets julekalender for børn og barnlige sjæle. Kalenderen, der bringes på Facebook-siden Ama'rLIV, er indtalt af skuespiller Esben Dalgaard.
Annonce

Årets julekalender for Amager-børn og barnlige sjæle har fået titlen 'Detektivbureauet X og æbleskiveopskriften'. I 24 magiske december-afsnit vil skuespilleren Esben Dalgaard fortælle om bureauets kamp for at redde den stjålne opskrift og dermed redde årets julefest.

Det er www.parties.dk, der i samarbejde med Amager Bladet, bringer julekalenderen på Facebook-siden Ama'rLIV. Hver morgen fra den 1.-24. december kan man lytte til kalenderen, og de fire søndage i advent vil der desuden være nogle hyggelige opgaver for hele familien, som knytter sig til historien om æbleskivsmysteriet. Og dagen efter juleaftensdag, den 25. december, kan man deltage i konkurrencen om en lækker nytårskurv.

Annonce

Stemmen bag kalenderen

Esben Dalgaard, der bor på Amager med sin kone Charlotte Dalgaard Larsen, og som sammen har etableret www.parties.dk, har medvirket i flere danske film og tv-serier.

I 2011 spillede han bl.a. med i tv-serien 'Livvagterne'. Han spillede mølleren Erasmus i '1864', og i 2013 medvirkede han i 'Klassefesten 2' og den første filmatisering af 'Skammerens Datter' som Rikard Smed.

Siden har han spillet en af hovedrollerne i tv-serien 'Bankerot', Jeppe i 'Jeppe på Bjerget' og faderen Karsten i TV2s julekalender 'Juleønsket'.

I efteråret 2018 deltog han i 'Vild med dans' sammen med Mille Funk. Parret endte på en tredjeplads. Og sidste jul medvirkede han i Tinkas julekalender 'Sunday' samt i storfilmen 'Vor Mand i Amerika', hvor han spillede overfor Ulrich Thomsen.´

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

De københavnske familier betaler

CORONA

Første plejehjemsbeboer er smittet

112

Redningsaktion i Kastrup: 60-årig mand død

Annonce