Annonce
BOLIG

Amagerbankens gamle hovedsæde indrettes med ungdomsboliger

De  kommende ungdomsboliger i Amagerbankens gamle hovedsæde. Foto: Danica Pension.

Nu skrives et helt nyt kapitel til Amagerbankens gamle hovedsæde i Uplandsgade 2-4. Danica Pension er nemlig ved at opføre 81 nye ét- og toværelses lejelejligheder på adressen.

- I de nye ungdomsboliger på mellem 39 og 52 kvdratmeter har vi især lagt vægt på at skabe lyse, velindrettede lejligheder, så pladsen udnyttes optimalt. Derfor er der installeret et godt køkken i forbindelse med boligernes alrum, og de enkelte boliger får gode badefaciliteter med separat bruseniche. Derudover har vi haft øje for at skabe et godt miljø med plads til privat frirum og rig mulighed for socialisering. Derfor har næsten alle boligerne franske altaner, og alle har adgang til en fælles tagterrasse og et stort fælleslokale, fortæller ejendomschef i Danica Pension, Casper Torkdahl.

- Ejendommen er tæt på alt, og infrastrukturen er optimal. Metroen er i gåafstand fra ejendommen, og med den kan man komme rundt i hele byen. Der er gode busforbindelser til Københavns store knudepunkter, og på cykel tager det kun fem minutter til indre by og ti minutter til Amager Strand. Amagerbro-projektet skal imødekomme de behov og ønsker, som mange har til bolig og placering, og det synes jeg virkelig, vi har formået. Så nu ser vi bare frem til, at byggeriet bliver færdigt, så lejerne fra medio april og frem kan flytte ind og få glæde af de nye, lækre lejligheder i hjertet af København.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
LEDER

Amager Fælled-fadæsen vil klæbe til SF

Annonce