Annonce
MILJØ

Amagerbro befriet for 87 kilo affald, der flød i gaderne

Det var ikke småting, der kom i sækkene, da 'Ren Kærlighed til Amager' indsamlede affald fra gader og stræder i Amagerbro-kvarteret. Foto: Ren Kærlighed til Amager.
Annonce

Miljøbevægelsen 'Ren Kærlighed til Amager' fik søndag befriet Amagerbro-kvarteret for 87 kilo løst affald, der flød i gader og stræder.

Under mottoet 'Amager tager skraldet' blev der særligt omkring kiosker og parkeringspladser fundet en del affald, som blev opdelt i tre fraktioner: Skodder og plastik, tydeligt brandede ting og restaffald.

Formålet med øvelsen er at dokumentere mængderne overfor de ansvarlige producenter, og hjælp dem til at forstå det fukde impact af deres produkter på nærmiljøet.

I alt 18 hold med 42 indsamlere var ude denne søndag, og meldingen er, at 'Ren Kærlighed til Amager' først er i mål, når de sidste dåse og det sidste cigaretskod er smidt i skraldespanden.

Resultatet af indsamlingen er registreret og bliver sendt til Danmarks Naturfredningsforening og politikerne på Københavns Rådhus.

Arrangementet var støttet af Miljøpunkt Amager og Amager Øst Lokalduvalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
CORONA

Smitteeksplosionen fortsætter i Tårnby

Annonce
Forsiden netop nu
FRANK JENSEN-SAGEN

Sophie Hæstorp: Vi skal ikke længere acceptere en kultur, hvor en hånd i skridtet, på røven eller brystet er ok, fordi man er kvinde

KRIMI

Helten bor i gaden med den grumme historie

Annonce