Annonce
Velgørenhed

Amagerkunst støtter handicappede- og ensomme børn

Salget fra denne byplakat støtter ildsjælenes projekt om Fjolles Legedag - en dag for handicappede- og ensomme børn med sjov og leg, klovne og brandbiler. Foto: byplakat.dk
Annonce

Normalt afholder Ildsjælene hvert år i april årets legedag. En dag hvor handicappede børn, børn med diagnose og ensomme børn kan få lov at deltage i en sjov dag med alt fra klovne, balloner, brandbiler, snobrød og massere tid til sjov og leg.

Men i år blev arrangementet aflyst, for at vise hensyn overfor deltagerne, da covid-19 raserede i landet. Og krisen har været hård ved virksomhederne, som normalvis er med til at støtte arrangementet.

Men nu har et nyt motiv af Amager set dagens lys og al overskud går til Fjolles Legedag for handicappede og ensomme børn. Amagerplakaten bliver en nærende livskilde for Fjolles Legedag og meget muligt den udstrakte hånd, der kan sikre at de handicappede og ensomme børn næste år kan komme til Legedag.

Simon Brøns, som er arrangør af Fjolles Legedag siger:

- Med Amagerplakaten får vi ikke kun et sponsorat, vi får også et flot grafisk motiv af øen som kan hænge i stuerne derhjemme.

Amagerplakaten viser visuelt hvad øen indeholder, her kan du gå på opdagelse på plakaten og se alt lige fra Dragør og Ørestaden til Tårnby og Bryggen.

Plakaten sælges indrammet i en begrænset periode på byplakat.dk

Udover en plakat, kan ildsjælenes frivillige arbejde støttes på MobilePay nummer 20811.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONA

Google vil hjælpe fyrede lufthavnsansatte

CORONA

Populært julemarked er aflyst

Amager

Sulten efter mørt kød og sej litteratur

CORONA

Tre personer slipper for coronabøder

Annonce