Annonce
Amager

Amagerslaget om håneret og vandrepokal

Vinderholdet 2019: Mikkel Andersen, Aase Jensen og Jens Eriksen fra Demi Vinduespolering, der fik overrakt vandrepokalen af Trine Mathiesen. Foto: Martin Sørensen.
Den årlige kappestrid for øens firmahold, Nykredit Erhvervs Cup, spilles til august på Dragør Golfbane. Her dystes der om håneret og vandrepokal blandt øens firmaer.
Annonce

For fjerde gang er centerdirektør hos Nykredit Tårnby, Trine Mathiesen, vært for Nykredit Erhvervs Cup i golf i Dragør - også kendt som Amagerslaget om håneretten blandt øens virksomheder.

Nykredit overtog turneringen, da Amagerbanken gik konkurs i 2011, og hun glæder sig til årets turnering, der bliver afviklet i skyggen af coronakrisen. Således er det ikke lykkedes at få afviklet kvalifikationsrunderne som planlagt i maj og juni, men det er flyttet til august.

- Jeg har flyttet kvalifikationsrunderne til henholdsvis mandag 17. og 24. august, mens finalen spilles fredag 28. august, forklarer Trine Mathiesen, der selv spiller i Dragør Golfklub.

Turneringsformatet er det gode gamle: Hvert hold stiller med tre spillere med handicap 0-36 som alle er medlem af en DGU-anerkendt golfklub. Pris for deltagelse er 200 kroner pr. person.

Selve turneringen afvikles som modificeret scramble. Det vil sige, at hvert holds spillere skal drives på seks af hullerne.

I kvalifikationsrunden tildelesholdene en starttid mellem klokken 08.00-12.00, og de 17 bedst placerede hold fra begge kvalifikationsrunder går videre til finaleturneringen, der afvikles med gunstart klokken 09.00.

Nykredit Erhvervs Cup

Tilmelding til kvalifikationsturneringen sker på mail til: post@dragor-golf.dk med angivelse af DGU nr. / SGF nr. Husk at angive holdleders navn og e-mailadresse og de øvrige spilleres data samt ønske tilkvalifikationsdag og/eller tidlig eller sen start. Sidste frist for tilmelding er 7. august til første kvalifikationsrunde og 14. august til anden kvalifikationsrunde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce