Annonce
Amager

Amagervirksomheder gav gaver til gode formål

Jan Martin Sørensen og René Christiansen fra Martin & Co. besøgte Kofoeds Skole i december, og fik sammen med kommerciel konsulent Henrik Johansen og sekretariatsleder Pernille Scheel fra Røde Kors Hovedstaden en rundvisning af forstander Robert Olsen. Foto: PR.
Annonce

SUNDBYØSTER: Julen kan være ekstra kold og trist, hvis man ikke har meget netværk eller et hjem, man kan kalde sit eget. På Kofoeds Skole kan hovedstadens mest udsatte få hjælp til selvhjælp og støtte til en aktiv hverdag.

Takket være Amagervirksomheden Martin & Co., som beskæftiger sig med bygherrerådgivning for både offentlige og private bygherrer, kan 300 af skolens elever nu også varme sig med en julegave – et gavekort på 150 kroner til en lokal Røde Kors butik.

»Som Amagervirksomhed vil vi gerne støtte en lokal sag. Vi har valgt at give gavekort til genbrugsbutikkerne, fordi eleverne fra Kofoeds Skole her kan få meget for pengene. På den måde giver vi både til den enkelte og et ekstra bidrag til Røde Kors’ arbejde, og det giver rigtig meget mening for os,« fortæller CEO Jan Martin Sørensen fra Martin & Co.

Hos Røde Kors er donationen et meget kærkomment bidrag.

»Det er sjældent at en gave kommer så mange til glæde. Julegæsterne på Kofoeds Skole er glade, vores butikker er glade, og de mennesker, vi hjælper med overskuddet fra butikkerne er glade,« siger sekretariatsleder Pernille Scheel fra Røde Kors Hovedstaden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Flydende italiensk luksus i havnen

Amager

Her er Amagers største frisørsalon

Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Annonce