Annonce
Amager

Asfaltarbejde stødte på sporvognsskinner

Annonce

VEJARBEJDE. Den nye Amagerbrogade er nu næsten færdig. Et nyt lag asfalt måtte dog fræses op, da man stødte på gamle sporvognsskinner.

AMAGERBROGADE: Den nye strøggade-udgave af Amagerbrogade har været nogle år undervejs. Men netop nu er det sidste vejarbejde ved at nå vejs ende på strækningen Holmbladsgade til Englandsvej.

Flere undrede sig dog, da de så et fint, nyt stykke asfalt blive strippet op igen, allerede inden dunsten havde lagt sig ud for Lidl-butikken tæt på målstregen.

Og selv om flere politikere har luftet tanken om en ny letbane på gaden under debatten om fremtidens Amagerbrogade, blev flere rækker af de gamle sporvognsskinner halet op af vognbanen i forrige uge.

Centerchef i Teknik- og Miljøforvaltningen Henriette Hall-Andersen forklarer:

»Den udførende entreprenør opdagede de gamle sporvognsskinner, da han var ved at asfaltere strækningen fra Shetlandsgade og frem til Lidl, hvor der skal laves en busplade, så busserne kan standse og starte uden at beskadige kørebanen.

Skinnerne lå meget tæt på asfaltoverfladen, så det var nødvendigt at skære i den nylagte asfalt og fjerne skinnerne, da de ellers ville ødelægge den kommende busplade.«

Vejbanerne og de nye cykelstier, som har fremstået bulede og ujævne, siden den nyrenoverede gade blev indviet i november, er nu beklædt med støjdæmpende asfalt, og så skulle det være ganske vist: Næsten to års konstant gravearbejde på brogaden skulle nu være ved vejs ende.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Amager

Flydende italiensk luksus i havnen

Amager

Her er Amagers største frisørsalon

Amager

Måge og reje størrelse XL i strandparken

Amager

Juleoptoget hænger i en tynd tråd

Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Amager

Fælledbyggeri i høring til efteråret

Annonce