Annonce
Amager

Atletikklub hurtigt ude af startblokken

Klar, parat, start: Tårnby Games afvikles i weekenden 11.-12. juli på Tårnby Stadion. Foto: Amager Atletik Klub.
Amager Atletik Klubs Tårnby Games bliver Danmarks første genåbningsstævne efter coronanedlukningen. Dermed er der lagt op til en forrygende atletikfest på Tårnby Stadion i weekenden 11.-12. juli.
Annonce

Det er normalt en forårsklassiker for atletikfolket, men på grund af coronanedlukningen måtte Amager Atletik Klub aflyse Tårnby Games.

Normalt dyster flere hundrede af landets talentfulde udøvere mod hinanden samt atleter fra Sydsverige og Nordtyskland i maj. Nu bliver stævnet i stedet afviklet i weekenden 11.-12. juli, forklarer klubbens formand Thomas Brinch:

- I år satte corona en midlertidig stopper for stævnet, men takket være en ihærdig indsats fra klubben og en konstruktiv dialog med Dansk Atletik Forbund og myndighederne er det lykkedes at finde en stævnemodel, der tilgodeser både sundhedsfaglige krav og sportslige ønsker. Tårnby Games markerer samtidig startskuddet på en længe ventet og hektisk dansk atletiksommer, siger han.


Tårnby Games markerer samtidig startskuddet på en længe ventet og hektisk dansk atletiksommer.

Thomas Brinch, formand, Amager Atletik Klub


Annonce

Christianshavnermilen

En anden klassiker, motionsløbet Christianshavnermilen, har siden coronaudbruddet i marts ligget underdrejet. Og med de gældende forsamlingsforbud bliver der ikke afviklet løb før sommerferien.

- Vi gør vores yderste for at kunne afvikle så mange løb i år som muligt. Udfordringen med et populært gadeløb som Christianshavnermilen er naturligvis, at alle parter betræder nyt territorium. Den gode vilje gør det ikke alene, forsamlingsforbud råder, retningslinjer skal fortolkes og måske udfordres for at finde en sundhedsfaglig forsvarlig løsning som spiller sammen med sportslige traditioner- samt en allerede overtegnet efterårskalender. Sammen med myndighederne kigger vi på forskudte løbetider og alders- og kønsopdelinger. Alt er i spil for at milens mange hundrede loyale og ivrige motionsløbere kan mødes til længe ventet kappestrid. Vi melder mere ud, så snart en afklaring om sensommerens og efterårets planlagte løb er fundet, siger Thomas Brinch.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Friluftsliv

Ny spejdergruppe på Fælleden

Bogfestival

Bogforum udsættes til 2021

Annonce